Afyonkarahisar Süper Amatör Ligde iyi  başlangıç yaparak oynadığı 11 karşılaşmada   9 galibiyet hiç mağlubiyeti bulunmayan Emirdağspor bugün ikinci yarının ilk maçına çıkıyor.  İkinci yarının 12. hafta maçında ligin köklü Demirspor  ile Emirdağspor sahadan üç puan ile ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Sayın  takımına güveniyor

Zorlu Demirspor maçı öncesi açıklamalarda bulunan Emirdağspor antrenörü Engin sayın  takımına güvendiğini ve Demirspor maçından da galip gelerek yer aldıkları ligde hedeflerine varmak istediklerini ifade etti. Sayın “Bu sezon da geçtiğimiz yıllardaki sezonlar gibi zorlu ve çetin geçiyor. Yönetim olarak hedefimiz Afyon’lu gençlere sporu aşılamak. Genç bir kadro ile çalışmalarımız sürdürüyoruz. Tüm maçlara galibiyet parolası ile çıkıyoruz. İddialı bir kadromuz var ancak henüz oturmuş değil.” dedi.

Maç zor geçecek

Rakipleri Demirspor’u da hafife almadıklarını aksine ciddiye aldıklarını ve buna göre hazırlandıklarını da Sayın, “Zorlu bir maç olacak ve 3 puan için tüm mücadelemizi sahaya yansıtmak için elimizden geleni yapacağız” şeklinde söylemlerde bulundu.