1. Amatör Lig’de oynanan Play-Off sonrasında Süper Amatör Lig’e terá eden Kumartaşspor, Afyonkarahisar Belediyesi tarafından el konulan kulüp binası için sarf ettiği çaba mutlu son ile bitti.

Kumartaşspor Başkanı Hasan Çavlan, 2003-2001 yılları arasında Erenler’de bulunan bir kahvenin muhtarlık tarafından kulübe devredildiğini ve devredildikten sonra Kumartaşspor Lokali olarak işletildiğini belirtti.   Başkan Çavlan Erenler Mahallesi olarak Afyonkarahisar’a bağlandığı dönemde lokal binasına Belediye tarafından el konulduğunu dile getirdi. Bu el konulmasından sonra Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’la yaptıkları 9 görüşmenin detaylarını anlatan Kumartaş Başkanı Hasan Çavlan, Başkan Burhanettin Çoban’ın bu görüşmelerden kendilerini kaleme almadığını belirtti. 

Mutlu sona ulaştılar

Buna rağmen bütün gayretleri ile yeniden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile görüşmekten kaçamayan Kumartaşspor Kulüp Başkanı Hasan Çavlan istediğini elde ettiği öğrenildi. Başkan Burhanettin Çoban ile kısa bir süre önce bir araya gelen  Çavlan sorunun çözüldüğünü başkan Burhanettin Çoban’â çok teşekkür ettiğini dile getirdi.