Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt beraberindeki partililerle birlikte 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümü nedeniyle Afyonkarahisar Valiliği tarafından düzenlenen anma programına katıldı. Başkan Adayı Küçükkurt daha sonra Kamil Miras Anadolu Lisesi’nde düzenlenen Çanakkale Şehitlerini anma programına iştirak ederken ardından Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesini ziyaret etti. Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü personelini de ziyaret eden Başkan Adayı Küçükkurt, akşam programında ise teravih namazını Ulu Camii’nde kıldıktan sonra vatandaşlarla bir araya geldi.

Hırsızlık suçlarından aranan karı koca çift tutuklandı Hırsızlık suçlarından aranan karı koca çift tutuklandı

İNSANIMIZ YEREL YÖNETİMDE “MUTLAKA DEĞİŞİM İSTİYOR”

Seçim çalışmaları kapsamında Afyonkarahisar’da çalınmadık kapı, girilmedik gönül bırakmayan Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, “MHP Afyonkarahisar’da seçim sathı mahaline girildikten sonra ilk adımları atan siyasi partidir. Afyonkarahisar’da ilk Belediye Başkan Adayını açıklayan parti MHP oldu. Projelerini, Afyonkarahisar'ın sorunlarıyla ilgili önerilerini ilk ortaya koyan partide yine MHP oldu. Belediye Meclis Üye adaylarını ilk kamuoyunu açıklayan parti yine MHP’dir. Biz yaklaşık 60 gündür adaylığımız açıklandıktan sonra tüm teşkilatımızla beraber hemşerilerimizle birlikte hemhal olmaya başladık. Afyonkarahisar'ın adeta girilmedik sokağını, caddesini bırakmadık. Pazar yerlerinden tutun da Sanayi Çarşısına kadar cadde ve sokaklardan, esnafımızdan tutunda tüm teşkilatımız, kadın kolları üyelerimizle birlikte hemşehrilerimizin ev ziyaretlerine kadar birçok ziyaret gerçekleştirdik ve gerçekten yoğun bir tempoda çalışmaktayız. Bu yönde hemşerilerimizden de son derece olumlu tepkiler alıyoruz. Hemşerilerimizden gelen tepkilerin başında Afyonkarahisar’da insanlarımız yerel yönetim bazında mutlaka ve mutlaka bir değişim gerçekleşmesinden yanalar.  Bizlere en çok iletilen konu budur. Malum olduğu üzere 20 yılı aşkın bir süredir Afyonkarahisar'da belediye yönetiminde AK Parti etkindir. Bu nedenle Afyonkarahisarlı hemşehrilerimiz değişim noktasında bir talep içerisindeler. Bizim MHP olarak bu yola çıkmamızdaki ana unsurlardan bir tanesi bu değişim talebini okumamızdır.” şeklinde konuştu.

İTTİFAK HARİCİNDE KENDİ PROJELERİMİZLE MEMLEKETİMİZ İÇİN YOLA ÇIKTIK

“Bilindiği üzere AK Parti ile MHP Cumhur İttifakı çatısı altındadır. Genel konjonktürde, ülke meselelerinde, ülkemizin birlik ve beraberliği devletimizin bekası noktasında Cumhur İttifakı son derece sağlıklı bir şekilde işlemektedir.” diyen Başkan Adayı Küçükkurt, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin önderliğinde Cumhur İttifakı son derece emin adımlarla ülkemizin ana meselelerinde siyasetini sürdürmektedir. Bizler de Afyonkarahisar'daki MHP mensupları olarak Cumhur İttifakının bu ana unsurlarını benimsemiş tamamen destekleyen insanlarız. Ama dediğimiz gibi ülke meseleleri noktasındaki cümlemizin altını çizmek istiyoruz. Yerele indiğimizde Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizle birlikte bizlerde bazı eksiklikler ve yanlışlıklar olduğunu gördük. Bunu teşkilat olarak da gördük, vatandaş olarak da gördük. Bu noktada MHP İl Teşkilatınca genel merkezimize yerel seçimlere ittifak halinde değil herkesin kendi parti logosu ve adaylarıyla katılması noktasında görüş beyan edildi. Malumdur Cumhur İttifakı'nın içerisinde yerel seçimlerde nasıl hareket edileceği ile ilgili uzun istişareler yapıldı. Genel Merkez bazında birçok toplantı gerçekleştirildi. Genel Başkan Yardımcıları nezdinde bir şeyler ortaya konduktan sonra Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Genel Başkanımız hangi illerde ittifak yapılacağını hangi illerde de ittifakın hayata geçmeyeceğini karara bağladılar. Afyonkarahisar’la birlikte 22 ilde ittifak haricinde seçimlere girilmesi demokrasinin kurallarının işletilmesi bu hizmet yarışında herkesin kendi fikirlerini görüşlerini ortaya koymaları kararına varıldı. Bizlerde teşkilat olarak doğrusu bu diye düşünüyoruz. Çünkü Cumhur İttifakı ülke meseleleriyle ilgili konularda son derece sağlam temellere oturmuş vaziyette ve Cumhur İttifakı'nın çalışmaları sayesinde Sayın Cumhurbaşkanımız bugün ülkenin başında ve ana politikalarımızı başarıyla sürdürmektedir. Sayın Genel Başkanımız ve parti organlarımız Cumhur İttifakını can hıraş bir şekilde desteklemektedir.” ifadelerini kulandı.