2018 mali yılı bütçesini hazırlamak için yoğun bir çalışma yürüten İl Genel Meclisi toplantıları devam ederken yapılan seçimle Bayat Cumhuriyet Orta Okulu Öğrenci Konseyi Başkanlığına seçilen 8/A sınıfı öğrencisi Samet Güllü, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel’i ziyaret etti. İl Genel Meclisi toplantısı sonrasında kısa süren bir görüşme yapan Bayat Cumhuriyet Orta Okulu Öğrenci Konseyi Başkanı Samet Güllü, Meclis Başkanı Salih Sel’den ilk icraatı için destek istedi. 

“ARKADAŞLARIMIZIN SPOR YAPABİLECEKLERİ ALANA İHTİYACIMIZ VAR”

Çiçeği burnundaki öğrenci konseyi başkanı Samet Güllü, Bayat Cumhuriyet Ortaokulu’nun basketbol ve voleybol sahaları olmadığını, bunun yanı sıra öğrencilerin spor yapabilmeleri için ihtiyaç duyulan top ve malzeme ihtiyaçlarının giderilebilmesi için maddi anlamda desteğe ihtiyaçları olduğunu belirtti.  Samet Güllü; “Öğrenciler olarak okul bahçesinde beden eğitimi derslerinin yanı sıra boş zamanlarda spor yapmak için basketbol ve voleybol sahalarına ihtiyacımız var. Bu alanların oluşturulması için İl genel Meclisi Başkanımız Salih Sel’den 2018 yılında taleplerimize çözüm olması adına destek vermelerini talep ediyoruz” dedi.

“KOMİSYONLARDA DEĞERLENDİREREK ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA GAYRET EDECEĞİZ”

İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel ise çiçeği burnundaki küçük başkanın destek çağrısıyla ilgili olarak; “İl Genel Meclisi üyelerimizle birlikte 2018 yılı bütçesini oluşturmak için yoğun bir çaba harcıyoruz. Oluşturduğumuz bütçelerle ilçelerde ihtiyaç duyulan çalışmalar için İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliklerine de ödenek aktarıyoruz. Meclisimizde yer alan Eğitim Komisyonu ile Gençlik ve Spor Komisyonu üyesi arkadaşlarımızla talebi görüşeceğim. Uygun bir karar çıkması durumunda 2018 yılı içerisinde inşallah talebinize olumlu yanıt vermek için elimizden geleni yaparız” diye konuştu.