TBMM'nin tatile girmesiyle birlikte Afyonkarahisar'ı karış karış ziyaret ettklerini belirten Parsak, 'Hemşehrilerimizin hem sorunlarını dinledik hem de yeniden biraraya geldik. Oldukça verimli bir dönem geçiriyoruz. Ancak mazot ve gübre fiyatlarının yüksek olması nedeniyle köylerimizde ciddi sıkıntı var. Köylerimizin boşalmaması için acil çözümler devreye girmeli' dedi

DÜĞÜN TÖRENLERİNE KATILDI

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin tatile girmesiyle soluğu Afyonkarahisar'da alan MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak'ın ziyaretleri tüm hızıyla sürüyor. İlçe ziyaretlerinden arta kalan zamanda Emirdağ'a geçen Parsak MHP eski ilçe yöneticisi Yücel Erdönmez'in oğlunun düğününe katıldı. Genç çifti tebrik eden Parsak her iki aileyi de kutladı. Yine hafta sonu Dinar ilçesine geçen Parsak MHP eski ilçe yöneticisi Selahattin Ertuğrul'un kızının kına gecesine katıldı. Parsak Asiye ve Mehmet çiftine ömür boyu mutluluk diledi.

KIZILÖREN'E ZİYARET

Hafta sonunu oldukça yoğun geçiren MHP'li Parsak Kızılören ilçesini ziyaret ett. İlçe girişinde Kızılören MHP İlçe Başkanı Süleyman Eser, Kızılören Belediye Başkanı Ali Erol ve ilçe teşkilatı tarafından karşılanan Parsak'a MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Karagöz ile il yönetim kurulu üyeleri Bekir Özerdem, Hamit Çakır, İsmail Aydoğuş, Osman Demir, Erol Barutçu, Arif Zıngıldak. Sabri Duysak, Beytullah Bostancı ile Ali Koçak eşlik etti. 

SİZLERE GÜVENİYORUZ

İlk ziyaretini MHP Kızılören ilçe teşkilatına yapan Parsak, 'İlçe Başkanımız Süleyman Eser ve yönetimine başarılar diliyoruz. Onların yoğun ve gayretli çalışmaları ile Kızılören daha da güzelleşiyor. Teşkilatlarımız her zaman halkın içinde yer alıyor. Tüm sorunları tespit ederek çözüm için bizlerle istişare ediyorlar' dedi. Parsak İlçe teşkilatının ardından Kızılören Belediye Başkanı Ali Erol'u da ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

ESNAF UNUTULMADI

Ziyaretler kapsamında lçe esnafını ziyaret eden Parsak esnafa hayırlı işler diledi. Esnafla tek tek ilgilenen Parsak yaşanan sorunlar hakkında da bilgi aldı. Esnaf ziyaretleri esnasında vatandaşların büyük ilgisini gören Parsak, 'Sizlerin desteği ile sizleri temsilen TBMM'ye gittik. Sizin sorununuz benim sorunumdur. Her zaman bana ulaşarak sıkıntılarınızı iletebilirsiniz. Çözüm için birlikte çalışacağız' dedi.

KÖYLERİMİZ BOŞALMASIN

Kızılören ilçe ziyaretlerinin ardından ilçeye bağlı Ekinova, Gülyazı, Yeni Belkonak ve Türkbelkonak köylerini ziyaret eden Parsak kör sakinleri ve çiftçilerle biraraya geldi. Son yıllarda köylerimizde nüfusun hızla azaldığına dikkat çeken Parsak, 'İşsizlik nedeniyle köylerimizde yaşayan gençlerimiz asgari ücrete şehirlere göç ediyor. Her yıl ilimizden yüzlerve aile İzmir, Antalya, İstanbul, Ankara olmak üzere büyük kentlere gidiyor. Eğer üreticilerimiz ve çiftçilerimiz desteklenmezse hızlı göç devam eder. Bugün görüştüğümüz çiftçilerimiz ve hayvan üreticisi vatandaşlarımız mazot, gübre başta olmak üzere girdi fiyatları nedeniyle para kazanamadıklarını söylediler. Hükümet bu sorunları acil olarak çözmelidir' dedi.

Parsak'ın köy ziyeretleri gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ederken vatandaşlar Parsak'a büyük ilgi gösterdi.