Emirdağspor Antrenörü Engin Sayın, son dört haftadır kazandıklarını hatırlatarak, başarılı gidişatı takımdaki rekabet ortamı, birlik ve beraberlik ve arkadaşlık ilişkilerinin olumlu yönde gitmesine bağladı.

Afyonkarahisar Amatör Süper Lig’de zirvede yerini alan Emirdağspor’da yüzler gülüyor. Son dört haftada alınan farklı galibiyetlerle ilk sırada bulunan Kırmızı Siyahlılar, hedeflerine emin adımlarla ilerliyor.  Bu hafta evinde ligde kalma mücadelesi veren Kayıhan Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Emirdağ Stadı’nda sürdüren Kırmızı Siyahlılar, bu maçı da kazanarak galibiyet serisini 5 maça çıkartmak istiyor. Antrenör Engin Sayın takımın oynadığı futboldan ve gidişattan çok mutlu olduğunu söyledi.

“EN ÜST DÜZEY PERFORMANS SERGİLİYORLAR”

Takımının son haftalarda yapmış olduğu mücadele ile iyi bir çıkış yakaladığını kaydeden Antrenör Sayın, “Takımdaki rekabet ortamı birlik ve beraberlik ve arkadaşlık ilişkileri takımın performansını olumlu yönde etkiliyor. Tek sıkıntımız sakatlarımız. Haftalar boyunca ideal bir ilk 11 ile sahaya çıkamadık. Sakatlarımızın takımımıza geri dönmesiyle birlikte daha güçlü bir Emirdağspor olacağız. Sonuçta sahaya 11 kişi çıkıyoruz. Görev alan tüm oyuncularımız üst düzey bir performans sergiliyorlar. Maçı kazanmak adına sahada elinden geleni yapıyorlar. Yönetimimizin arkamızda durması ve bize destek vermesi ayrıca takımımızı motive ediyor. Emirdağspor olarak sahada seyir zevki yüksek, kazanmak adına elinden gelenin en iyisini yapabilen, centilmen bir Emirdağspor izlettirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Hedefimiz ligi en iyi yerde bitirmek ve hedefimizden sapma yok. Biz Emirdağ’ı en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Bize destek veren Emirdağ Belediye Başkanımız  ve kulübümüzün yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

“HER MAÇIMIZ FİNAL”

Kayıhanspor’un iyi bir takım olduğunu ifade eden Sayın, “Emirdağspor olarak küçük ve büyük takım ayrımı yapmıyoruz. Bu ligdeki tüm takımlar güçlü ve kaliteli. Biz her maçımız final. Her maça da kazanmak için çıkıyoruz. Kayıhan  maçını da kazanarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Centilmence hak edenin kazanacağı bir maç olmasını diliyoruz”.