Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde sakinleri ile birlikte iftar yaptı.
 
Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde düzenlenen iftar yemeğine Vali Aziz Yıldırım’ın yanı sıra eşi Selma Yıldırım, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Şahin Kılıçaslan, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Eray, Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, İl Jandarma Komutanı Alb. Orhan Sırma, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer,  İl Müftüsü Şükrü Kabukçu, protokol üyelerinin eşleri ve Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri katıldı. 

İl Müftüsü Şükrü Kabukçu’nun duası ile başlayan iftar programında konuşma yapan Vali Aziz Yıldırım; “Devletimiz sosyal devlet, bu anayasamızda da yazıyor. Öyle bir sosyal devlet ki kimsesi olmayanların kimsesi haline gelen bir devlet, kimsesizlere ve ihtiyacı olanlara sahip çıkan bir devlet, onların her türlü ihtiyaçlarını, yalnızlıklarını giderme iddiasında ve gayretinde olan bir devlet. Tabii ki bunları da personelimiz, çalışanlarımız eliyle ve aracılığıyla yapıyoruz. Fakat bugün buraya Afyonkarahisar’ımızın kıymetli bürokratları ve eşlerimizle hep birlikte geldik ve büyüklerimizle birlikte iftar yapalım dedik. Bizler hakikaten bundan çok mutlu oluyoruz. Büyüklerimizle birlikte olmaktan, onları yüzleri devamlı gülerken görmekten bizlerde çok mutlu oluyoruz. Çünkü Allah ömür verirse hepimiz yaşlanacağız ve Allah ömür verirse de yaşlandığımızda da ne olacağımızı şimdiden kimse bilmiyor. Biz bizim büyüklerimize yeterli ilgi, alaka, hassasiyeti, güler yüzü ve mutlu günleri gösterelim ki bizden sonra gelenlerde onların büyükleri olduğumuz için bizlere belki hayırlı güzellikleri tattırırlar.  Ben hepinize tekrar hayırlı akşamlar diliyorum, Ramazanınız Mübarek ola, geldi gidiyor bugün 18.’ci orucumuzu tuttuk. Önümüzdeki hafta Babalar günü tüm Babaların babalar gününü de burada şimdiden kutluyorum. İnşallah Ramazan Bayramına da hep birlikte sevinç ve mutluluk içerisinde erişiriz. Daha nice ramazanlar ve nice bayramlar, nice babalar, anneler gününü sağlık içerisinde geçirmenizi temenni ediyorum. Hepinize saygılar sunuyorum, hayırlı akşamlar.” dedi.

İftar programı sonrası önümüzdeki günlerde Babalar Günü olması nedeniyle Vali Yıldırım ve protokol üyeleri tarafından pasta kesilerek Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezindeki büyüklerin babalar günü kutlandı.