Başkan Şahin, ‘Beni İscehisar halkı seçti. Ben kimsenin maaşlı elemanı değilim. Kimseye de diyet borcum yok. İscehisar’lılar beni kendilerine hizmet etmem için seçti. Beni yalnız bırakanların amaçları ortaya çıkmıştır’ dedi.

Beni İscehisar Halkı Seçti

İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin 04.10.2021 tarihinde Demokrat Parti İl Başkanı Hikmet Bülbül tarafından kendisine yöneltilen ve hakaret ile tehdit içeren basın açıklamasına cevap verdi.

Şahin yaptığı açıklamada; ‘2019 Mahalli İdareler seçimlerinde İscehisar Halkımızın oylarıyla Belediye Başkanlığına seçildim. Aradan geçen 2,5 yıl içerisinde canla başla memleketim için yaptığım çalışmalar ve çabalarım halkımızın bilgisindedir. Bu süreç içerisinde beni yalnız bırakanların şimdi hakaret ve tehdit dolu ifadelerine pabuç bırakacak değilim. Beni açık bir şekilde tehdit eden DP İl Başkanı ve onun gibi seviyesini düşürenlere cevabım nettir;

Ben kimsenin maaşlı elemanı değilim. Kimseye de diyet borcum yok. Benim sorumluluğum Milletimedir. İscehisar halkının seçtiği ve memleketi için çaba sarfeden bir neferim. DP İl Başkanının hakaret ve tehdit içeren açıklamasındaki üslubu, halkımın ve hukukun takdirine havale ediyorum.

Memleketime, halkıma hizmet ederek dualarını almaktan başka bir gayem ve amacım olamaz, olmamıştır  ve olmayacaktır’ dedi.

Amacım Halkıma En İyi Hizmeti Yapabilmek

İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin açıklamasında şu ifadelere de yer verdi;

‘Demokrat Parti İl Başkanı Hikmet Bülbül eğer kerameti kendilerinde ve partilerinde görüyor ise, tüm Türkiye’de bu kerametle seçimleri kazanmış olmaları gerekirdi. İscehisar halkı tercihini sandıkta göstermiş ve beni seçmiştir. Benimde tek gayem, halkımın kendisine hizmet etmem için verdiği oyların hakkını vermek ve memleketime, halkıma en iyi hizmeti yapabilmektir. İscehisar ve İscehisar halkının hak ettiği hizmetleri de yapmak için bundan sonra da gecemi gündüzüme katacağımdan hiç bir hemşerimin kuşkusu olmamalıdır’ dedi. Odak Gazetesi