Türkiye Basketbol Ligi’nde ki takımımız Afyon Belediyespor’un Kulüp Başkanlığını yürüten Hüseyin Çetinbaş ve Yönetim Kurulu üyeleri Afyonkarahisar’da göreve başlayan başta Vali Mustafa Tutulmaz, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen’in yanı sıra, kulüp tesisleri ile yapımı süren yeni spor salonunu ziyaret ettiler.

İlk Önce Şen’e gittiler’

İlk olarak İl Emniyet Müdürlüğüne gelen Başkan Çetinbaş ve Yönetim Kurulu üyeleri, İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen ile bir araya gelerek yeni sezon öncesinde güvenlik tedbirleri ile alakalı görüş alışverişinde bulundular.

Kulüp Tesislerini denetlediler

İzmir yolu üzerinde bulunan Mustafa Abi Spor Salonu yanında inşaatı süren sporcu oteli ve spor salonunu inceleyen Afyon Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Çetinbaş ve Yönetim Kurulu üyeleri, burada bir takım incelemelerde bulunduktan sonra kısa süreli basketbol oynadılar. 

Spor Salonu Yerinde İncelendi

Program dahilinde yapımı süren ve 30 Ağustos tarihinde yetişmesi beklenen spor salonunu da inceleyen Yönetim Kurulu, inşaatı üstlenen yetkililerden bilgiler alarak zemin çalışmalarının sona ermesinin ardından kullanılacak basketbol potalarını da incelediler.

Başkan Çoban ile yeni salon konuşuldu

Gerçekleştirilen ziyarette Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulun ardından  daha da güçlenen yönetimi tebrik ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi. Afyon Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Çetinbaş ise Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a desteklerinden dolayı teşekkür etti. 

Transfer çalışmaları hakkında bilgiler verildi

Ziyarette Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden Belediyespor'un yeni sezon öncesi hazırlıkları, transfer çalışmaları ve Cumhuriyet Mahallesinde yapımı devam eden yeni Kapalı Spor Salonu'nu hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu. 

Vali Tutulmaz’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Vali Mustafa Tutulmaz’a Afyonkarahisar’daki Valilik görevinin hayırlı olması temennisinde bulunmak üzere kamu kurum ve kuruluş temsilcileri tarafından ziyaretler sürüyor. Programları dâhilinde birçok Millet Vekili, Belediye Başkanı, İş Adamları ve Askeri Erkân’ın yanı sıra Afyon Belediyespor Yönetimine de kapılarını açan Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, çalışmalar ve transferler hakkında Kulüp Başkanı Hüseyin Çetinbaş’tan bilgiler alarak, yeni sezon öncesi başarılar diledi.