Şehit kuzeni Fatma Nur Sancak, Sinanpaşa ilçesine bağlı Taşoluk Kasabasında "Kahraman Mehmetçik Ay Yıldız Size Emanet" adı altında askerlere mektup kampanyası başlattı.

 Askerlerin moral ve motivasyonuna katkısı sağlamak amacıyla Hakkari Çukurca’ya gidecek olan mektupların sayısı Taşoluk kasabasındaki güzel yürekli insanların, öğrencilerin sayesinde ve internet üzerinden Türkiye’nin başka illerinden alınan mektuplarla 200’ü geçti.
Etkinliği başlatan Fatma Nur Sancak, ‘Böyle bir mektup kampanyası başlatmak hep hayalimdi ve bu bana çok şükür nasip oldu, mektupların Çukurca’ya gidecek olması beni ayrıca duygulandırdı ve gururlandırdı’ dedi. 


Şehit Yunus Emre Aral İlkokulu’nun minik öğrencileri ile birlikte mektuplarını yazan Sancak, çok mutlu olduğunu ve öğrencilerle gurur duyduğunu söyledi. Sancak, ayrıca kampanya süresince kendisine destek olan Taşoluk Belediye Başkanı Murat Öner ve Taşoluk Belediyesi çalışanlarına, kasabadaki okul idarecileri,  sivil toplum örgütlerine ve her türlü katkısı olan herkese teşekkür etti.