Üç sezon önce Süper amatör kümeden 1.amatör kümeye düşen İhsaniye Belediyespor bu sezon yer aldığı 1. Amatör küme A grubunda başarılı olmadı 1 Amatör Kümeye veda eden takımlardan bir tanesi olmaktan kurtulamadı.

BAL’DAN 2NCİ AMATÖRE 

Geçtiğimiz sezonlarda ilimizi Bölgesel Amatör Ligde temsil eden ve orada da tutunamayarak Süper Amatör Kümenin yolunu tutan İhsaniye için o  sezon aldığı başarısız sonuçlar nedeni ile küme düşen takım olmuştu. Üç sezondan beri 1.amatör ligde yer alan İhsaniye Belediyespor bu sezon yer aldığı grupta başarısız sonuçlar aldı.  . Ligin ilk haftasından itibaren inişli çıkışlı bir performans sergileyen İhsaniye Belediye, son haftalara girildiğinde kay kaybına bir türlü dur diyemedi 2’inci Amatör Kümenin yolunu tuttu.

GÖZLER OYUNCULARDA

Ligden düşmesi kesinleşen ekipte, gözler takımda yer alan oyunculara çevrilmiş durumda. Başta kaptan Abdullah olmak üzere, takımda forma giyen birçok oyuncunun sezonun sona ermesinin ardından takımdan ayrılarak hangi Amatör Küme ekibine gidecekleri şimdiden merak konusu oldu

YÖNETİM BAŞARAMADI

Yönetici ve başkan olan Şevki Ergüleş takıma bir çok başarılara taşırken, Veli Kaplan’dan daha sonra Mehmet Yıldırım ve Başkan Şaban Çubuk ve yönetimi, elindeki iyi kadroya rağmen takımı ligde tutmadı. Yönetimin geçtiğimiz sezonlarda takımın başına takım kaptanı Hasan’ı getirmesi ile başlayan hatalar serisi ile devam etti. Takımın başına getirilen Kaplan oynattığı oyun ve aldığı başarısız sonuçlarla hedef tahtası olurken, süper ligden düşmesinde takımın düşmesinde başrol oynadı. Bu sezon Ahmet Yılmaz yönetimde sahaya çıkan Kırmızı siyahlılar, 1. Amatör kümenin A grubunda oynadığı sekiz maçta 1 galibiyet 2 beraberlik ve 5 yenilgi alarak 2.amatöre düşen takım oldu. Kaplıcalar diyarı olarak tanınan İhsaniye Belediyespor takımının gelecek sezon 2. Amatör kümede yer alıp almayacağı ise merak ile bekleniyor.