Afyonkarahisar Belediyesi’nin büyük ilgi gören mahalle iftarları kaldığı yerden devam ediyor. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın ev sahipliğinde ilki Çakır Mahallesi'nde ikincisi İnaz'da düzenlenen iftar programlarının üçüncüsü ise Sahipata Mahallesi'nde gerçekleştirildi. Mahallede yaşayan herkesin davet edildiği iftar programına, Vali Aziz Yıldırım, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, eşi Emine Çoban, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Belediye Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş ve mahalle halkı katıldı.

"VATANDAŞLARIMIZA KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIK"     

Ramazan aynın feyiz ve bereketinin yanı sıra insanları kaynaştırıcı yönünün ön plana çıktığı iftar programında, çok özel karşılanan Vali Aziz Yıldırım ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, bu karşılamalarından dolayı mahalle muhtarı nezdinde tüm Sahipata halkına teşekkür etti. Bu yıl üçüncüsünü Sahipata'da düzenledikleri mahalle iftarlarının devam edeceğini ifade eden Başkan Burhanettin Çoban, sadece Ramazan'da değil her zaman vatandaşla iç içe olduklarını belirterek, "Zaten mahalle muhtarlarımız, mahallerindeki sorunları bizlere iletiyor. Vatandaşlarımız da bireysel olarak gelip benimle görüşebilirler, kapımız her zaman açık" dedi.

"BAŞKANIMIZLA BİRLİKTE MAHALLE İFTARLARINA DEVAM EDECEĞİZ"

Vali Aziz Yıldırım da Ramazan ayında vatandaşlarla birlikte iftar yapmanın kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Ben inanıyorum ki burada yediğimiz her bir lokma çok büyük bereketlere sebebiyet veriyor. Tabi ki burada en büyük kahraman vatandaşlarımız. Onlar bu iftar yemeğine icabet etmemiş olsaydı bizim boynumuz bükük kalırdı. Hepsinden Allah razı olsun. İyi ki geldiler, iyi ki varlar. Belediye Başkanımızın söylediği gibi vatandaşlarımızla bu şekilde mahalle iftarları yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu. İftar programının ardından Kocatepe Polis Merkezi'ni ziyaret eden Vali Aziz Yıldırım ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, nöbetçi polis memurlarına kolaylıklar diledi. Vali Yıldırım ve Başkan Çoban, daha sonra Sahipata'da bir aileyi ziyaret ederek, ailenin istek ve sorunlarını dinledi.