Salar Belediyespor ile oynadığı Play Of maçını kazanıp tekrar Bölgesel Ligde oynamayı hak eden  ve tüm futbolcularına taahhüt ettikleri miktarı eksiksiz olarak ödeyen  Hisarspor yönetimi 2017 sezonuna sıfır borç ile girecek. Yeni sezon için hazırlıklarını sürdüren Hisarspor’un önemli bir borcunun bulunmamış olması, transfer sezonu öncesinde yöneticileri rahatlattı.

Bu avantajı çok iyi kullanmak ve yerinde transferler yaparak Üçüncü Lige çıkmayı hedeflediklerini de kaydeden Kulüp Başkanı Murat Dede , kulübün borcunun bulunmamış olmasının kendileri için büyük bir avantaj olduğunu söyledi.

Teknik direktör sorununu çözdükten sonra, transfer çalışmalarının hız kazanacağını ifade eden Dede, yerinde oyuncular alacaklarını kaydetti. Kalacak, gidecek isimlerin net olarak belirlenmesinin ardından dış transfere yöneleneceklerini hatırlatan Dede“Tüm amacımız erken başlayacak olan yeni sezon öncesinde iyi bir takım kurarak, çalışmalara zamanında başlamaktır. Bunun için yeterince zamanımız var. Herkes rahat olsun” dedi.