Ligde üst üste aldığı iyi sonuçlarla ile moral depolayan ve üst sıralara doğru tırmanan Hisarspor, ligin 10. haftasında deplasmanda oynayacağı Sarayköy 1926 Futbol maçından da galibiyet ile ayrılmak istiyor. Yeşil beyazlılar Sarayköy takımının da en az diğer takımlar kadar güçlü bir takım olduğunun bilinci ile çalışmalarını sürdürüyor.

Rakipleri hafife almamaları gerektiğinin altını çizen Teknik Direktör Ahmet Başkurt, Sarayköy’ün koşan ve mücadele eden bir ekip olduğunun belirterek şunları söyledi. “Sarayköy spor maçı zor bir maç olacak. Bu ligde her rakip birbirini yenebilecek düzeyde. Ogün daha iyi olan, daha çok koşan, daya iyi mücadele eden kazanıyor. Bu anlamda Sarayköy spor maçı da en az diğer rakipler kadar kuvvetli, daha zorlu bir maç olacak. Sarayköyspor, koşan, mücadele eden bir ekip. Ciddiye almamız lazım. İki üç maç kazandık diye işi hafife almamamız gerekiyor. Her takıma ayni ciddiyette hazırlanıyoruz.

Pazar günü deplasmanda konuk olacağımız Sarayköyspor da güçlü ve koşan, mücadele eden rakiplerden biri. Zor maçlardan biri. Sahada iyi durmamız ve iyi mücadele etmemiz gerekiyor.”