Yeşil beyazlı ekip Kepez karşılaşmasından sahadan 6-3 mağlup olurken, artık tüm gözler Afyonkarahisar Süper Amatör kümede şampiyon olacak takım ile oynayacağı Play Of karşılaşmasına çevrildi.

Hisarspor üç puan için çıktığı Kepez spor karşılaşmasını, 6-3  tamamlayarak küme düşme potasından kurtulamadı.. Puanı 23’te kalan ve 9. Sıradaki yerini koruyan çıkan Yeşil beyazlı ekip, ligin kalan bölümü için ümitsiz bir tablo sergiledi..

Hisar tutuk başladı

Hisarspor maça oldukça durgun ve tutuk başladı. Maçın ilk çeyreğinde oyun orta sahaya kilitlendi. Hisarspor orta sahası ile forvet arasında pas trafiği oluşamayınca, konuk takım ilk çeyreğin sonunda Yeşil beyazlı ekip ceza sahasında baskı kurdu.

Tek pozisyon

 Kepez maçın ikinci çeyreğinde de etkili olan taraftı. Konuk ekibin geliştirdiği hemen her atak gol pozisyonu oluştururken, kaleci gole izin vermedi. İlk yarının uzatma bölümünde Orhan yüzde yüzlük gol fırsatını kullanamadı. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 ev sahibi adına sonuçlandı 

Ev sahibi ekibin fizik üstünlüğü

Maçın ilk yarısında ev sahibi takımın fizik üstünlüğü göze çarptı. Uzun boylu ve fizikli oyunculardan kurulu Kepez takımı özellikle Halil İbrahim ile çok etkili oldu. Halil İbrahim sol kanattan geliştirdiği her atakta gol pozisyonu oluşturdu. Konuk takımda maçın ilk bölümünde öne çıkan futbolcular Halil, Anıl oldu.

Sezonun en kötü oyunu

Hisarspor maçın ilk yarısında sezonun en etkisiz ve en kötü oyununun sergiledi. Orta saha ve forvet arasında pas trafiği oluşturamayan Kırmızı beyazlı ekip, gol arayışlarını kanatlardan yaptı. Yeşil beyazlı ekip sahadan 6-3 mağlup olurken, artık tüm gözler Afyonkarahisar Süper Amatör kümede şampiyon olacak takım ile oynayacağı Play Of karşılaşmasına çevrildi.