Bu sezon Bölgesel Amatör Ligi’nde şampiyonluk parolasıyla yola çıkarak teknik direktör Ufuk Sarı ile sözleşme imzalayan Sandıklıspor  yeniden profesyonel lige  yükselmeyi hedefliyor. Yeni sezon için kolları sıvayan kırmızı beyazlı yönetimi teknik patron Sarı’nın hazırladığı rapor doğrultusunda transfer görüşmelerinde artık sona geldi. Yaptığı birbirinden flaş transferlerle bütün dikkatleri üstüne çeken kırmızı beyazlılarda yeni sezon hazırlıklarına önümüzdeki haftadan itibaren başlayacağı öğrenildi. 

Hata yapmak istemiyoruz.

Yeni sezona hem iç, hem de dış transferleri ile sağlam bir yapılanma oluşturduklarını hatırlatan ve Sandıklı’nı layık olduğu yerlere yeniden geleceğini ifade eden Başkan Öztopbaş, ligi bilen bir isimle yeniden 3.Lig’e kavuşacaklarını dile getirdi. Daha önce yapılan hatalardan ders çıkardıklarını ifade eden Başkan Öztopbaş, kırmızı beyazlı camiayı yeniden profesyonel liglere geri döndüreceklerini belirtti.

“Kaliteli isimler aldılar.”

Kırmızı beyazlı ekip, bilindiği üzere kadrosuna son olarak Ödemişspr’dan Hamit Taşkın ve eski oyuncuları Kaan Akar’ı kadrosuna katmıştı. Başarıdan başka bir seçeneklerinin olmadığını ifade eden Başkan Öztopbaş, geçtiğimiz sezon verilen tüm mücadeleye rağmen küme düştüklerini belirterek şöyle konuştu: “Üzücü bir sezonu geride bıraktık ancak önümüze bakmak zorundayız. Yapılan hatalardan ders çıkararak geleceğe bakacağız. Hep birlikte el birliğiyle Sandıklıspor’u tekrar öncelikle 3.Lig’e çıkaracağız.”

22 Temmuz’da top başı

Başkan Mehmet öztopbaş, yeni sezon hazırlıklarına 22 Temmuz’da başlayacaklarını ve on günlük Sandıklı kampından sonra 5 Ağustos tarihinde Nevşehir kampına dahil olacaklarını dile getirdi. Şuanda 15 transfer yaptıklarını  lüzum duyulması halinde bir yada iki transfer daha yapabileceklerini dile getiren Öztopbaş, kadroyu 18’de tutacaklarını belirtti.