Afjet Teknik Direktörü Hasan Şimşir, ilerleyen haftalarda daha iyi sonuçlar alacaklarını belirterek; “İnegöl galibiyeti ile moralimiz düzeldi. Daha istikrarlı sonuçlar almak istiyoruz. Deplasmanda iyi oynuyoruz. Ancak daha iyi olacağımızdan şüphem yok” dedi.

 “Deplasmanda daha iyiyiz”

Mor-beyazlılar, zorlu İnegöl galibiyeti ile moraller üst seviyede.. Hafta sonu evinde karşılaşacağı Sancaktepe ara vermeden hazırlanan Afjet Afyonspor’ da hedef üç puan. Deplasmanda iyi oynadıklarını belirten Teknik Direktör Hasan Şimşir; “Artık İnegöl galibiyeti geride kaldı. Ara vermeden çalışmaları sürdürüyoruz. Hedefimiz daha istikrarlı sonuçlar almak. Deplasmanda şimdiye dek iyi sonuçlar aldık. Fakat ilerleyen haftalarda daha iyi olacağımızdan şüphem yok. Çok çalışarak eksikliklerimizi gideriyoruz. Hesapta olmayan puan kayıpları yapmamıza rağmen zirveye ortağız. Bu iddiamızı son maça kadar sürdüreceğiz” dedi.

“Her futbolcuya aynı mesafedeyim”

Bazı futbolcuların şans bulamamasıyla ilgili de konuşan Şimşir, idmanlarda iyi hazırlanan futbolcunun formayı kaptığını söyledi. 26 kişilik geniş futbolcu kadrosuyla takımda rekabet ortamının olduğunu belirten Şimşir; “Lig uzun bir maraton. Tüm futbolcularımı çok seviyorum. Hepsine aynı mesafedeyim. Hepsi bizim için çok önemli. Gerek maçlarda gerekse de idmanlarda mücadele eden futbolcuya hakkını veririm. Afyonspor’a hizmet ediyorum. Asıl olan takımın başarısıdır. Afjet Afyonspor’ da doğruları ve güzellikleri ön plana çıkarmalıyız. Her futbolcunun alın terine saygılıyım. Çok koşan, çok çalışan, hırslı olan futbolcu formayı kapar” diye konuştu.