Afjet Afyonspor’un Teknik Direktörü, Diyarbekır karşılaşması öncesinde yaptığı açıklamada, beraberlik serisini sonlandırmak istediklerini ifade ederek, “Haftalardır kazanabileceğimiz maçları, hatalar nedeniyle veriyoruz. Bu hataları değerlendirdik ve hazırlıklarımızda giderdik. Bu karşılaşmayla yeniden çıkışa geçmek istiyoruz.” dedi.  Spor Toto 3. Lig 3Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Afjet Afyonspor, bu hafta güçlü Diyarbekir konuk olacak. . Afjet Afyonspor Salı gününden itibaren yaptığı idmanlarla karşılaşma hazırlıklarını tamamladı. Mor beyazlı futbol takımı son olarak çift kale maç yaparak karşılaşmanın bir nevi provasını yaptı. Mor Beyazlı teknik adam Tunçer, Diyar maçında sahaya sürmeyi planladığı futbolcuları bu provayla netleştirdi.

3 puan için savaşacaklar

Afjet Afyonspor ile Diyarbekir karşılaşması saat 15.00’da Yenişehir stadında olacak.. Haftalardır galibiyeti elinden kaçıran Afyon temsilcisi, bu hafta Diyarbekir karşısından galibiyetle ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor.

Gözler Diyar maçında

Ordu ile deplasmanda bir puan alan  Afjet Afyonspor’da  oyuncular hafta sonu oynanacak olan Diyarbekir mücadelesinin hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor.

Ordu deplasmanından bir puan  Afjet Afyonspor’da  oyuncular verilen bir günlük iznin ardından tesislerde toplanarak hafta sonu oynanacak olan Diyabrbekir mücadelesinin hazırlıklarına hafta başından bu yana tüm hızıyla devam ediyor. .Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Afjet Afyonspor, ligde oynadığı Ordu spor maçı sonrası verilen bir günlük tatili tamamlayarak hafta sonu oynayacağı güçlü Diyarbekir mücadelesinin hazırlıklarına başladı. Yeni Tesisleri’nde yapılan haftanın ilk antrenmanı Teknik Direktör Yasin Tunçer yönetiminde yapıldı. Düz koşu ile başlayan antrenmanda oyuncular iki gruba ayrılarak çalışma gerçekleştirdi. Tunçerin yardımcılarının da hazır bulunduğu antrenmanda oyuncular dar alanda çift kalede pozisyon çalışması yaptılar. Moralli oldukları gözlenen oyuncuların hırslı olması teknik heyeti memnun etti. Antrenmanı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kulüp Müdürü Nurettin Ahşap’da takip etti.

Diyar’ı yeneceğiz

Kaptan Ömer Çelik, ligdeki çıkışlarını Diyarbekir maçında da sürdürmek istediklerini söyledi.

Afyonspor’un son haftalardaki en formda isimlerinden biri olan kaptan Ömer Çelik, ligdeki çıkışlarını Diyarbekir maçında da sürdürmek istediklerini söyledi.

Rakiplerinin zaman zaman sürpriz sonuçlara imza atan bir takım olduğunu, kendi sahalarında da iyi oynadıklarını belirten Kaptan Çelik, kendileri için galibiyetten başka bir sonucun bulunmamış olmasının işlerini biraz daha zorlaştıracağını ifade etti.

Ligin son üç haftasında sahadan iyi oyunlar sahadan ayrılmış olmalarının takımdaki herkesin inancını daha da arttırdığına vurgu yapan Kaptan, “İkinci yarının kalan 10 maçını da kazanmak istiyoruz. En yakın  rakibimizle aramızdaki 6  puanlık farkı koruyacak güçteyiz ve bunu son haftalarda hem oynadığımız futbolla hem de aldığımız sonuçlarla gösterdiğimize inanıyorum. Şimdi sırada Diyarbekir  ile oynayacağımız maç var. Kazanarak yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz. Rakibimizin durumu bizi ilgilendirmiyor biz kendi durumumuzu düşünmek zorundayız” dedi.