Süper Amatör Lig (SAL) temsilcisi Emirdağspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Emirdağspor Tesisleri'nde toplanan futbolcular, ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Antrenör Engin Sayın , takımın tamamının hazır olduğunu ifade etti.

"İSİM TRANSFERİ YAPMADIK"

Emirdağspor antrenörü Engin Sayın, "Biz isim transferi yapmadık. Başarıya aç olan futbolcuları topladık. Bizim bir hedefimiz var. Şampiyonluğu istiyoruz. Elbette biz kadar diğer rakiplerimiz de istiyor. Ama biz genç futbolcularla bunu başarmayı hedefliyoruz. Amacımız sezonda iyi futbol oynayan, iyi mücadele eden ve herkes tarafından seyir zevki alan bir takım yaratmak. Hazırlık dönemini iyi geçirmek istiyoruz ve lige en iyi şekilde başlamak istiyoruz" dedi.

"HEDEFİMİZ EN ÜSTTE BİTİRMEK"

Genç futbolcularla hedefinin en üst seviyeye çıkmak olduğunu söyleyen Sayın, "Ne olursa olsun bizim hedefimiz ligi en üstte bitirmek. Ne olursa olsun biz hedefimize ulaşacağımıza düşünüyorum. En üst seviyede ligi bitirmek amacındayız. İlk antrenmanda 27 kişilik bir kadro var. 14 transferimiz var, 1 tanesi ilk antrenmana gelemedi. 12 tane de iç transferimiz var. Güzel bir kadro oluşturduk. Biz çalışmalarımızı tamamlayıp, lige odaklanacağız" dedi.

"EMİRDAĞ’DA ÇALIŞACAĞIZ"

İkinci bir kamp planı yapmayacaklarını söyleyen Sayın, "Emirdağ bildiğimiz üzere yüksek bir yerleşim yeri. Burası bizim için ideal. Çalışmalarımızı Emirdağ'da yapacağız. Tesislerimizde gerçekten çok güzel. Bizim tesisimiz, profesyonel takım tesisi gibi işliyor" dedi.