Süper ligde güçlü bir kadroya sahip olan Emirdağspor ikinci haftada evinde Susuz Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Her iki takım için önemli olan karşılaşmanın ilk yarısında sporseverler adete nefeslerini tuttu. Çok heyecanlı geçen karşılaşmanın ilk yarısında ev sahibi ekip ilk on dakikada 2-0 öne geçmesine rağmen konuk ekip maçı bırakmadı ve ilk yarıyı 2-2 kapatmasını bildi. İşte dünkü nefes kesen karşılaşmanın önemli anları

Dk2 maça iyi başlayan ev sahibi ekip bu dakikada golcü oyuncusu Oktay ile skoru 1-0 yapan taraf  oldu.

dk 10 Karşılaşmanın 2. Dakikasında attığı gol ile  morali yükselen Emirdağspor bu dakikada girdiği gollük pozisyonu Oktay ile  gole çevirince skor bir anda 2-0 Emirdağspor lehine oldu. 

Dk 17 2-0 geriye düşmesine rağmen oyundan kopmayan ve maça asılan konuk takım Susuz Belediyespor takımının golü bu dakikada geldi. Ara pasında kaleci ile kaşı karşıya gelen Sezer skoru 2-1 yapan golü attı.

Dk 34 Emirdağspor kalesine iyice yüklenen yeşil Beyazlı Susuz Belediyespor bu dakikada hucüm oyuncusu Erdal’ın  ceza sahası içinde düşürülmesi ile birlikte penaltı kazandı. Penaltı atışını yapan Akif güzel bir vuruş yapınca skorda denge geldi ve skor 2-2 oldu. İlk yarını kalan dakikalarında her iki takımda girdiği gollük pozisyonları yararlanmayınca ilk yarı bu skor ile kapandı.

Dk 47 Bu karşılaşmada takımın formda oyuncusu Oktay bu dakikada yine sahneye çıktı ve skor 3-2 yapan golü attı.
Dk 67 Bu dakikada Susuz Belediyespor takımının  formda ve golcü oyuncusu Akif bir kez daha sahneye çıktı ve skor yeniden 3-3 oldu: 

Dk 75 Bu karşılaşmayı bırakmayan Emirdağspor golcü oyuncusu Oktay ile skoru 4-3 yaptı. 

Dk90  Karşılaşma ev sahibi ekibin 4-3’lük skoru ile bitecek derken, Emirdağspor takımının defans hatasını affetmeyen Akif skorda dengeyi getirten golü attı ve karşılaşma 4-4 sona erdi.