Geçtiğimiz sezon kümede kalarak tüm spor otoritelerini yanıltmasını bilen ve yeni sezon öncesi hedefini üst sıralar olarak belirleyen mavi beyazlılarda görev yapan teknik  Direktör Fahri Selvi, başarılı olmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

“Netleşmesini bekliyoruz”

Yönetim ile beraber özellikle dış transfer çalışmaları ve yeni sezon hazırlıkları hakkında bilgiler veren Selvi; “ Yeni sezon hazırlıklarımıza liglerin başlama tarihine endeksli olarak start vereceğiz. Hedefimiz belli, inşallah önümüzdeki sezonda başarımıza başarı katarak ilerleyip ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz” dedi. Transfer çalışmaları hakkında da bilgiler veren Selvi; “ Şu anda anlaşma aşamasında olduğumu 4-5 oyuncu mevcut. Bildiğiniz üzere kesin anlaşılmaya varılmayan bir oyuncunun ismini vermek yanlış olur. O yüzden bu transferlerimiz gerçekleştirdiği takdirde kulüp olarak gerekli resmi açıklamayı yapacağız” ifadelerine yer verdi.

“İyi başlamak çok önemli”

Yeni sezona sıkı ve sağlam bir şekilde girmek istediklerini de belirten Selvi “Takımlar hangi ligde mücadele ederse etsin, yeni sezona iyi bir başlangıç yaparak girmek ister. Bizler de inşallah önümüzdeki sezona galibiyet ile başlayarak devamını getirmek istiyoruz” diyerek sözlerini sonlandırdı.