Bolvadin Belediyespor ile Çağlayanspor ligin 13. haftasında karşı karşıya geldi. Karşılaşma 6-0 Bolvadin’in galibiyeti ile sonuçlanırken, Çağlayanspor aldığı bu sonuç ile 9 puanla 12. sıraya gerileyerek düşme potasına resmen girdi.

Çağlayan kazanmak istemiyor!

Karşılaşmanın ilk yarısında konuk ekip  Çağlayan sahada hiçbir varlık gösteremezken, Bolvadin Belediyespor’da bulduğu pozisyonları değerlendirdi. İlk yarıda ev sahibi  5 ve 8. Dakikada Tolganın attığı gollerle 2-0 öne geçti. Ev sahibi ekip 21 ve 32 4. Dakikarlarüç gol daha atarak farkı beşe çıkardı. 

Çağlayan defansı evlere şenlik!

İkinci yarıda ev sahibi ekip bir çok gol pozisyonundan yararlanamdı ve maçın 90. Dakikasında Yunus ile bir gol daha buldu ve maç 6-0 ev sahibi ekip Bolvadin Belediyespor’un üstünlüğü ile sona erdi. ı. Çağlayanspor’un bu oyuncularla, oynayamadığı futbolla ve ne olduğu belli olmayan taktiği ile galip gelme şansı gözükmüyor.

İşi zor

Ligin bitimine 8 hafta kala küme düşme potasına yerleşen Çağlayanspor’un kalan maçları bir hayli zor. Bu hafta şampiyonluk potasında bulunan Salar  Belediyespor ile deplasmanda evinde karşılaşacak olan Mavi beyazlılar daha sonra küme düşmepotasında bulunan İscehisarspor ile oynayacak. Mavi beyazlıların bu iki takım ile oynayacağı karşılaşmalardan sahadan galip gelmesi ve diğer küme düşecek takımların puan kaybetmesi ile ligde kalıp kalmayacağı belli olacak.