2 günlük iznin ardından dün toplanan kırmızı ¬lacivertliler, tempoyu yükseltecek. Eylül’de başlayacak Afyonkarahisar Süper Amatör Ligi’nde gözünü zirveye diken Bolvadin Belediyespor, hazırlıklarını sürdürüyor. 2 günlük iznin ardından dün toplanan kırmızı ¬lacivertliler, tempoyu yükseltecek. 

İlk haftanın ardından cumartesi günü izne ayrılan futbolcular dün akşamüstü Bolvadin Belediyespor Bolvadin’de bulunan Tesisleri’nde toplanarak çalışmalara yeniden başladı. Antrenör Mustafa Keser yönetiminde çalışan kırmızı¬ lacivertliler bundan sonraki günlerde sabah ve akşamüstü idmanlarıyla güç depolayacak. Günde çift idman yapacak Bolvadin Belediyespor, hazırlık maçlarıyla ilgili de program hazırlıyor. İyi bir sezon öncesi kamp döneminin başarının anahtarı olacağına vurgu yapan Keser, “Bundan sonra gerçekleştireceğimiz çalışmalarla daha güçlü hale geleceğiz. Sezon öncesi çalışmalarımızı tesislerimizde sürdüreceğiz. Afyon’da ilinde ile oynayacağımız özel maçın yanı sıra hazırlık maçlarıyla ilgili planlamamız devam ediyor. Sezon öncesi lige en iyi şekilde hazırlanarak taraftarımıza güçlü ve iyi futbol oynayan bir Bolvadin Belediyespor izlettirmek istiyoruz. Oyuncularımız da son derece azimli” dedi. 

Sekiz tane transfer yaptık

Transfer konusunda da bilgi veren Keser, şuana kadar sekiz tane transfer yaptıklarını belirterek bunların sadece dört tanesinin kesinlik kazandığını dile getirdi. Keser konu ile ilgili olarak “ Bu sezon kadromuza sekiz tane oyuncu transfer ettik. Şuana kadar dört tanesi kesinlik kazandı. ” dedi.