Kale mağlubiyeti ile bütün moralleri bozulan Sandıklıspor bu hafta gurubunda yukarı sırada yer alan Ödemişspor oynuyor. Kâğıt üstünde zor, ancak futbol gerçeği ışığında ise zorlu olacak bir karşılaşmaya çıkacak. Kırmızı beyazlı ekibin mutlak üç puan alması gereken karşılaşmada Sandıklıların tribün desteği vermesi bekleniyor..

Sonuca ulaşamıyorlar

Gole çok zor ulaşan, yenik duruma düştüğünde maçları çevirmekte zorlanan Sandıklıspor gurubunda ilk yarının en hayati maçını bu hafta oynayacak. Rakip takımı zor görerek, maça konsantre olamama durumunda Sandıklıspor’u puan kazanıp yada kaybedeceği maçta, ekibi hem ligin dibine atacak, hem de yeniden üst basamakların içine atacak.

Zayıf ekiplere puan verdi

Sandıklıspor’un bu sezon kaybettiği maçlara bakıldığında, ekibin gurupta en zayıf takımlar karşısında motivasyon eksikliği sebebiyle sürekli kayıplar yaşadığı görülüyor. Ekipten üç puan alan takımların çoğu küme düşmeme mücadelesi veriyor. Zirvedeki takımlarla oynadığı maçlara daha iyi motive olan Kırmızı beyazlı ekip, zayıf takımlar karşısında ise puan kayıpları yaşayarak lig sürecini zora sokuyor.