Başarılı yönetici Nurettin Baştürk, yönetim kurulu üyeleri ile yapacakları görüşmeden sonra kendilerine bir yol haritası belirleyeceklerini söyledi. 

“Hataya yer yok”

Geçen yıl transfere çok hızlı başlayan, ilimiz amatör kümesinin elit sporcularını kadrosuna dahil eden Salar Belediyespor, Süper Lig’de  şampiyon olmasına rağmen istediği Bölgesel Amatör lige çıkmamıştı. Bu sezon ile ilgili henüz kadro yapılanmasına gitmeyen Yeşil Beyazlı ekip, beklemeye geçti. Başarılı yönetici Nurettin Baştürk, “Geçtiğimiz yıllarda transfere hızlı başlan takım bizdik. Transfer piyasasını hep bizim yükselttiğimizi söylüyorlardı. Bu kez kendimizi geri çektik, bekliyoruz, piyasayı takip ediyoruz.  Artık hata yapmak istemiyoruz” dedi. 

“En iyi kararı vermek istiyoruz.”

Baştürk, hedeflerinde bir değişiklik olmadığın belirterek, “Bu sezon da yine iddialı bir takım kuracağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.. Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte kendimize bir yol haritası belirleyeceğiz. Teknik heyetimizi belirleyip, transfer çalışmalarına başlayacağız. Son iki yıldır ilk hamleyi yapan kulüp bizdik. Bu kez daha temkinli davranıyoruz. Bu durum hedeflerimizden bize geri saptırmadı” dedi. 

“İsteyen gidebilir”

Baştürk geçen yılki takımın iskelet kadrosunu tutmayı amaçladıklarını belirterek, “Şu an için bize gelip, ayrılmak istediğini bildiren oyuncu olmadı. Basında okuduğumuz kadarıyla biliyoruz. Biz geçen yıl ki kadrodan bir çok oyuncumuzla anlaşmak istiyoruz. İskelet kadromuzu tutup, eksik yerlerimize ise takviye yapmak istiyoruz. Salar İlçesi’ni temsil edecek, bizi hedefe taşıyacak bir takım kuracağız” dedi.