Şampiyonluk iddiası bulunan Bolvadin Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürürken idmanda futbolcuların hırsı dikkat çekti.
 
Afyonkarahisar Süper Amatör Ligde Cumartesi günü evinde Bolvadin Belediyespor konuk edecek olan Salar Belediyespor dün yaptığı idmanla hazırlıklarını sürdürdü. Lig’de oynadığı son haftalarda aldığı galibiyetlerle yükselişe geçen Yeşil Beyazlıların idmanında futbolcuların hırsı gözlerden kaçmadı.

Kayıhan karşılaşmasında alına galibiyet ve arkasında bulunan  takımların puan kaybetmesi ile moraller bir hayli artarken, Recep Fidan bütün bunlara rağmen disiplini elden bırakmadığı hafta başından beri yaptırdığı idmanlarda görüldü.

Fidan uyarılarda bulundu

Dünkü idmanı Cumartesi günü maçın oynanacağı saat olan 13.00’da yapan Salarrspor çift kale maç yaparken taktik çalıştı. Yöneticilerinde izlediği maçta Teknik Direktör Recep Fidan, bazı anlarda oyunu durdurarak futbolculara uyarılarda bulundu.

Bolvadin Belediyespor  maçını kazanarak çıkışışını sürdürmek  isteyen Yeşil Beyazlılarda, sert ve çekişmeli geçen çift kale maçta futbolcuların hırsı dikkat çekti.