Belediye Başkanı Zeybek'in mesajında şu ifadeler yer aldı:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle 15 Nisan 2019 tarihi itibariyle göreve başladığım Afyonkarahisar’ımıza 5 yıl hizmet etme şerefine nail oldum. Eşsiz güzellikleriyle termalin başkenti, bereketli topraklarıyla Gastronomi Şehrinde görev yapmaktan büyük bir gurur duydum. Hemşehrilerimiz ile gönül bağı kurmanın, el ele gönül gönüle vermenin mutluluğunu yaşadım.

Mesai mefhumu gözetmeksizin, insanı odak noktasına koyan, adaletli, herkesi birleştiren sevgi ve saygıya dayalı bir yönetim anlayışı uygulayarak görevimi yapmaya gayret ettim. Görev yaptığım süre içerisinde çalışma arkadaşlarımla birlikte bulunduğumuz makamın hizmetkârı olduğumuzu, ulaşılamaz yerler olmadığını göstermenin gayreti içerisinde oldum.

MSB Afyon'da 85 kişiyi istihdam edecek MSB Afyon'da 85 kişiyi istihdam edecek

Her yıl Sayıştay Denetimine tabii olduk ve şeffaf belediyecilik ilkesiyle bu denetimleri başarıyla geçirdik.

5 yıl boyunca acısıyla tatlısıyla geçirdiğimiz günlerimizde birlik ve beraberlik duygusunu her zaman hissettik. Ekonomik kriz, pandemi dönemi ve 11 ilimizi etkileyen büyük deprem felaketinde yaraları hep birlikte sardık, kapılarımızı hep birlikte açtık. Tüm gücümüz ile zorlukların üstesinden gelmeye çalıştık.

UNESCO tescilli Gastronomi Şehri unvanını kazandırdığımız memleketimiz için seçimlerden önce 37 proje vaat etmiştik. Geldiğimiz noktada Uzun Çarşı Teleferik gibi 70’in üzerinde pek çok vizyon eseri şehrimize kazandırdık. Eser ve hizmet Belediyeciliği düsturuyla hareket ettik; mali disiplin ve öz kaynaklarımızla yatırımlar yaptık. Vatandaşlarımızı spordan sanata yaşamın her alanına hitap eden hizmetler ile buluşturduk. Seçim vaadimiz projelerimizi hizmete aldık. Bu kadim şehrin güzelliğine güzellik katmak için gecemizi gündüz ettik.

2019 yılında bizi bu göreve layık gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Valilerimize, Milletvekillerimize, kurucusu olduğum AK Parti’nin İl ve İlçe Teşkilatlarına, her bir neferine, dava arkadaşlarıma, emeğiyle katkı sunan tüm kardeşlerimize, kadınlarımıza, gençlerimize ve tüm Afyonkarahisar halkına en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Bizlere destek olan belediye meclis üyelerimize, belediye başkan yardımcılarımıza, yargı mensuplarımıza, üniversitelerimizin rektörlerine, güvenlik güçlerimize, odalarımıza, borsalarımıza, sivil toplum kuruluşu temsilcilerimize, muhtarlarımıza, basın mensuplarımıza, mesai arkadaşlarıma ve emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu duygularla hemşehrilerimize veda ederken, herkesten hakkını helal etmesini diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."