Hisarspor ve Sandıklıspor ilk yarıda oynadıkları son maçta sahadan beraberlikle ayrıldı.

Bölgesel Amatör ligde ilk yarı maçları oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Sekizinci grupta yer alan temsilcilerimizden Hisarspor evinde ligde lider olan Torbalıspor ile karşılaşırken, Sandıklıspor ise deplasmanda Çal Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

Lideri elinden kaçırdı

İlk yarının son haftasında evinde grupta liderliği elinde bulunduran Torbalıspor ile evinde karşılaşan Hisarspor, güçlü rakibine karşı üstün bir oyun sergilemesine rağmen arzu ettiği golü bulmadı ve sahadan 0-0’lık sonuç ile ayrıldı. Yeşil beyazlılar aldığı bir puan ile 18 puan ile yedinci sırada ilk yarıyı kapattı. 

Sandıklı bir puana razı oldu 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8'inci Grup 13'üncü haftasında deplasmanda Çal Belediyespor  ile karşılaşan Sandıklıspor sahadan 2-2'lik sonuçla ayrıldı ve ilk yarıyı 18 puan ile 8’inci sırada tamamladı.

Sandıklıspor karşısında maçın ilk yarısında kötü bir performans gösteren konuk  ekip  ilk yarısını 0-1 yenik durumda kapattığı müsabakanın ikinci yarısında çok iyi başladı ve bulduğu gollerle maçta 2-1'lik üstünlüğü yakaladı. Ancak maçın uzatma dakikalarında kalesinde gördüğü gol ile maçtan 2-2'lik sonuçla ayrılarak haftayı bir puan ile kapattı