Bolvadin Belediyespor kazandığı takdirde Emirdağspor’un üç puan önünde yoluna devam edecek. Aynı şey Emirdağspor içinde geçerli

Afyonkarhisar Amatör Süper Lig’de zirve yarışından kopmak istemeyen ve 34 puanla 3’üncü sırada bulunan Bolvadin Belediyespor 16. hafta karşılaşmasında deplasmanda 34 puanla 2’nci sırada bulunan Emirdağspor’a konuk olacak. İlk maçı evinde 3-3 kalan Bolvadin Belediyespor, rövanşı vermemek için ter dökecekken, Emirdağspor ise maçtan galip gelmek istiyor. Ekiplerin Bölgesel Amatör Lig’e yükselmesi için ayrı bir önemi olan karşılaşma pazar günü Emirdağ ilçeStadı’nda saat 14.00’te başlayacak.

“TAM KADRO ACARLAR’I BEKLİYORUZ”

Emirdağspor antrenörü Engin Sayın, haftayı çok iyi değerlendirdiklerini kaydederek, “Takımda herhangi bir eksiklik, sakatlık bulunmuyor.. Sakatlıkları bulunan oyuncularımız da düzeldi. Tam kadro Bolvadin maçını bekliyoruz. İnşallah kazanacağız. Biz bu maça çok iyi hazırlandık. Sporcularımız da kafa olarak bu maça hazır. İlk maçı nasıl kazandıysak, bu maçı da kazanacağız. Saha ve seyirci avantajı bizde olacak. Bu yüzden biraz daha şanslıyız. Emirdağspor olarak bu maçtan üç puanı alacağız. Biz kazandıkça Salar düşünmeye devam edecek ” dedi.

Bolvadin Kararlı

Bolvadin Belediyespor takımının başarı antrenörü Femi Sarı, “Emirdağspor maçı ligin dönüm noktası olacak. Her iki takımın da hedefleri var. Emirdağspor’un gücünü biliyoruz. Lige her ne kadar kötü başlasalar da Engin Hoca ve ekibiyle toparlanıp iyi takım olduklarını kanıtladılar. Her iki ekip için de final maçı niteliği taşıyor. Göreve geldiğim günden beri sakatlarla uğraşmaktan, tam takım olarak sahaya hiç çıkamadık. Bu da benim bir kaderim olsa gerek. Bolvadin Belediyespor için hiç bir zaman korku yoktur. Pazar günüde çıkıp son damlamıza kadar savaşacağız. Puan almak bizim için yeterli olacaktır. Son haftaya kadar şansımızı sürdürmek istiyoruz” dedi.