Takımımızın üst üste aldığı mağlubiyetlerle üst sıralardan uzaklaşması adına Petkim maçı çok önemli, Haydi Afyon her zaman gibi bu seferde salon boş kalmasın!

Afyonkarahisar Belediyespor Cumartesi oynayacağı maçla; ligde iki maç aradan sonra galip gelmenin yollarını arayacak. Afyonkarahisar Belediyespor’un  bu maçta seyircisine her zamankinden daha çok ihtiyacı var. 

Ceza almamamız çok önemli

Daha önce oynanan maçlarda seyirci ve müsabaka kuralları açısından kulübümüze herhangi bir tolerans göstermeyen TBF yetkililerinin gözü her zaman ki gibi yine maçın üzerinde olacak. Taraftarlarımızın daha önceki maçlarda yaşanan hakem hatalarını, bazı oyuncularımızın üzerinde yaşanan polemiklere bakmadan, sadece takımımıza destek vermesi hem maçı kazanmamız hem de ceza almamamız açısından büyük önem taşıyor.

Selman; Seyircinin desteğine her zamankinden çok ihtiyacımız var!

Afyonkarahisar Belediyespor Yavuz Selman ise kritik maç öncesi şu önemli açıklamalarda bulundu: "Üst üste mağlubiyetler aldık. Ancak ben pozitif bir oyun oynadığımızı düşünüyorum. Bu maçın gerçek hakkı, bizim galibiyetimizdi. Maçı kaybetmemizde hakem kararlarının büyük bir etken olduğunu düşünüyorum.

Petkim maçında; seyircinin ve AFYOK desteğine her zamankinden çok ihtiyacımız var. Maçın başlama düdüğünden bitiş düdüğüne kadar, rakip hücumlarında ıslıklayarak karşı takımın oyun konsantrasyonunu bozan ve bizi hücumlarda destekleyen taraftarımız, üzerine düşen görevi böylelikle en iyi şekilde yerine getirecektir. Daha önce taraftarın maçları nasıl lehimize çevirdiğini gördük. Lütfen bu maçta da taraftarımız sonuna kadar bizi desteklesin. Bu maçı kazanacağımıza takım olarak inanıyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.