Geçtiğimiz günlerde mücadele ettiği U-11 Ligi’nde şampiyon olan Af-Ka Gençlik ve Spor oyuncuları ile aileleri Öğretmen evin’de düzenlenen iftar programında buluştular. Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından en alt liglerde şampiyon olan takımlara her yıl olarak düzenlediği iftar yemeğinde U-11 şampiyonu Af-Ka Gençlik ve Spor takımı bir araya geldi.

“Organizasyonu yapan ASKF’ye teşekkür ederim”

Gerçekleştirilen yemek sonrasında konuşan Af-Ka Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Mustafa Oğuz; “Ben Af-Ka Gençlik Spor Kulübü Başkanı olarak yaklaşık üç sezondur faaliyetler içerisindeyim. Bize bu organizasyonu düzenleyen Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Başkanına ve yönetim kuruluna teşekkür ederiz. Hepiniz hoş geldiniz” ifadelerine yer verdi.

“11-12tane alt Ligi düzenliyoruz”

Daha sonra açıklamalarda bulunan Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Alişan Akgün ise; “ Biz Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak, 11-12 tane lig düzenliyoruz. Aldığımız bir karar gereği liglerimizde en alt kategoride yani U-11 Liginde biz sporcularımızı, siz değerli velileri ve kulüplerimizin daha alt yaş kategorilerine adapte olabilmesi için, moral vermek için yemek düzenliyoruz” dedi.

“SPOR VE SOSYAL YAŞAMLARINDA BAŞARILAR”

Açıklamalarına devam eden Akgün; “2016-17 Futbol sezonunda Af-Ka Gençlik ve Spor hem alt kategoride şampiyon oldu hem de U-12 Liginde şampiyon oldu. Biz Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak, 80 adet kulübümüzün yaptığı çalışmaları yakından takip ediyoruz çocuklarımızı yakından takip ediyoruz. Ben bu başarıda emeği geçen destek veren kulüp başkanımızı, hocalarımızı, çocuklarımızı aynı zamanda çocuklarımızı taşıyan siz değerli velileri yürekten tebrik ediyorum. Çocuklarımızın spor ve sosyal yaşantılarında başarılar diliyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı. 

“OYUNCULARIMIZI GELECEĞE HAZIRLIYORUZ”

Alişan Akgün’ün ardından kısa bir değerlendirme yapan Af-Ka Gençlik ve Spor Kulübü antrenörlerinden Hüseyin Yaşar ise; “ Uzun süredir bunun üzerinde çalışıyoruz. Çocuklarımızı geleceğe hazırlamaya çalışıyoruz. Tabii birinci hedefimiz iyi bireyler yetiştirmek daha sonra futbolculuk en son kısım bizim için. Hedefimiz ise Türkiye’ye sporcu katkısında bulunmak. Şu anda iki oyuncumuz Altınordu yapısında. Afyon futboluna da kalan çocuklarımız Amatör Futbol’a hizmet edecekler” diye konuştu.