Sivas Belediyespor yenilgisi dört basamak gerileyen temsilcimiz, 8.’inci basamakta yer aldı. 

Zirvede ise durum çok farklı. Menemen Belediyespor 3’te 3’lük seri yakaladı. Bu takımla aradaki puan farkı 5. Afjet Afyonspor’un  yer aldığı Kırmızı grupta 3’üncü hafta tamamlandı. Grupta, dört takım  yenilgisiz olarak haftayı kapattı. 4 puanda kalan Afjet Afyonspor ile Menemen ile arasındaki puan farkı 5’e çıktı. Haftaya 4 puanla 8. sırada giren Afjet Afyonspor, Sivas Belediyespor deplasmanında 1-0 mağlup oldu. Sezonun ilki yenilgisini alan Afjet Afyonspor, 4 puanda kalırken, 4. sırada girdiği haftayı 8. sırada bitirdi. Mor beyazlı takım, 4’üncü hafta maçında  Ankaragücüspor’u konuk edecek. Grupta, 3’üncü hafta sonunda Menemen, Hatay, Sivas, Amed ve 1966 Hatay kayıp vermeyen dört takım oldu. Grupta oynanan üçüncü hafta sonunda Etimesgut evindeSarıyer ile 0-0 kalırken, Tokat ile Keçiören 3-3, Eyüp- Kocaeli 3-2, Menemen Belediyespor –İnegölspor 5-1, Bodrum- Sancaktepe 2-2, Tuzla-Amed 3-4, Bucaspor – Hatay 1-2 ve  Mersin ise evinde kastamonuspor’a 6-0 yenilmekten kurtulamadı. 

7’ŞER PUANLI 3 TAKIM VAR

Grupta, 2, 3, 4. sırayı paylaşan 3 takım 7 ’er puanla sıralanıyor. Takımlardan +8 gol averajına sahip Amedspor başı çekiyor. Keçiören ve Sivas takımları ise birbirlerini takip ediyor. Bu üç takım haftayı üç puan ile kapatan takımlar oldu.

ŞİMŞEK 4’TE KALDI

Afjet Afyonspor, grupta 4 puana sahip 5 takımdan biri. Tek galibiyetini Mersinspor’dan alan Afjet Afyonspor, deplasmanda Sivas Belediyespor’a 1-0 mağlup oldu. İlk hafta Tokatspor ile 2-2 kalan Mor beyazlılar ligde 4 puan ile sekizinci sırayı aldı.