Karahisar Otomobil Sporları (KAOS) Başkanı Özkan Ortaç ve Modifiye Severler tarafından Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde yaşanan yangın sonrasında söndürme ekipleri, yaralı hayvanlar ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar için başlattığı yardım kampanyasında toplanan malzemeler ihtiyaç sahiplerine ulaştı.

13 gündür devam eden orman yangınının kontrol altına alınmaya çalışıldığı Köyceğiz’de yangın söndürme çalışmaları havadan ve karadan devam ederken söndürme çalışmalarına katılan itfaiye ekipleri ve vatandaşların ihtiyaç duyabileceği sağlık malzemeleri, yangın söndürmede kullanılan kişisel ekipmanlar, yaralanan hayvanlar için mama ve yem, mağdur olan vatandaşlar için yiyecek ve barınma ihtiyaçlarının yer aldığı yardımlar için Afyonkarahisar’dan hayırsever vatandaşların desteğiyle toplanan malzemeler Köyceğiz’e ulaştı. Karahisar Otomobil Sporları Grubu (KAOS) Başkanı Özkan Ortaç ile Modifiye Sevenler tarafından organize edilen yardım kampanyasına hayırseverler ciddi destek verdi.

Köyceğiz’e yardım amacıyla başlatılan kampanyaya Sülün ve Beyyazı Belediyeleri’ de destek verdi. Sülün’de yaşayan İbrahim Güvenek isimli hayırsever vatandaş ve ailesi kampanyaya 3 büyükbaş inek ve 2 küçükbaş hayvanını bağışlayarak destek verdi. Düzenlenen yardım kampanyası sonrasında temin edilen Sağlık malzemeleri, Yanık kremleri, Yangın söndürmek için kullanılan yanmaz eldiven, yanmaz ayakkabı, el feneri, kafa lambası, maske, pil, ısıya dayanıklı gözlük, Yangında mağdur olan hayvanlar için kuru mama büyük ve küçük baş hayvanlar için yem, Mağdur olan insanlar için kuru bakliyat, konserve gıda, elbise battaniye, yatak, yastık, su, 100 adet soğuk sıcak termos, un, halı, çocuklar için oyuncak, televizyon gibi ürünler Köyceğiz Belediyesi görevlilerine teslim edildi. Yardım kampanyasının 2. Etabının ise önümüzdeki günlerde tertip edileceği de ifade edildi.