Afyon'da 20 Kişi İşe Alınacak

Afyonkarahisar'da bir ilçe belediyesi farklı 2 unvan için çalışacak belirli süreli istihdam edilecek 20 işçi alımı gerçekleştirilecek. İlkokul, ortaokul, lise ve üniversite mezunu işçi alımı iş başvuru sürecinin detayları haberimizde.

Emirdağ İlçe Belediyesi bünyesinde istihdam edilecek 5 Büro İşçisi ve 15 Beden İşçisi alımı yapılacak. İlkokul, ortaokul, lise ve üniversite mezunları için başvurular için son gün 26 Şubat.

20 İşçi Personeli Alımı Başvuruları İçin Hangi Belgeler Gerekli

Büro ve Beden İşçisi olarak belediye bünyesinde görev almak isteyen adaylar iş başvurularını yukarıda belirtilen tarihlerde Kimlik fotokopisi, 2 Adet Vesikalık Resim, Sabıka Kaydı Belgesi ve Diploma Fotokopisi ile birlikte iş başvuru sürecini tamamlayabileceklerdir.

Belediye bünyesinde 2 farklı iş için iş başvurusu yapmak isteyen adaylar iş başvurularını gerçekleştirebilmeleri için adaylarda olması gereken iş başvuru şartları;

Çocukların kullanıldığı müstehcen görüntüleri yayınlayan şahıs tutuklandı Çocukların kullanıldığı müstehcen görüntüleri yayınlayan şahıs tutuklandı

Beden İşçisi Alımı için en az ilkokul (ortaokul, lise ve üniversite mezunu başvurabilir) mezunu olmak.

Büro İşçisi Alımı için ise en az Lise mezunu olmak.

Adaylarda aranan ortak iş başvuru şartları ise şu şekilde;

Türk vatandaşı olmak.

18 ile 45 yaş aralığında olmak.

TCK 53. Mad. Sayılan suçlardan mahkûm olmamak.

Emirdağ ilçesinde ikamet ediyor olmak.

Başvuru şartlarını taşıyan adayların iş başvuruları kabul edilecektir.

İş Başvurusu olumlu olan adaylara geri dönüş yapılacaktır.

Belirli Süreli İşçi Alımı Başvurusu Nereye Yapılacak?

Afyonkarahisar İli Emirdağ İlçesi Emirdağ Belediyesi 20 İşçi alımı için adaylar başvuru süresi içinde müracaat belgeleri ile birlikte iş başvurularını Yeni Mah. 3002 Sok. No:2/14 Emirdağ Afyonkarahisar adresine iş başvurularını tamamlayabilecektir.