Afyon  Belediyespor 'un Erkekler TBL 1. Lig'de geçirdiği başarılı sezonda takımın başında büyük bir sorumluluk yüklenen antrenör Can Sevim , yeni sezonda takımın başında olacak. Yeni sezon çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirten Afyon Belediyespor basketbol basın sözcüsü Yavuz Selman"Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Görüşme içerisinde olduğumuz birçok sporcu var. Bu oyuncular içerisinde takım yapımıza uyacak olan sporcularla kısa süre içerisinde anlaşma sağlayarak bu bilgileri kamuoyu ile paylaşacağız." dedi. TBL 1.Lig'de kalıcı bir takım olacaklarını, bu kalıcılık sayesinde ilimiz sporuna büyük katkılar sağlayacaklarını belirten Yavuz” TBL 1Lig'de kalıcı bir takım olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Türkiye'nin büyük kulüplerini ilimizde misafir edeceğiz. Bu sayede hem memleketimizin tanıtımını yapacağız hemde Afyon sporuna büyük katkılar sağlayacağız. Misafir edeceğimiz rakiplerimizi desteklemek için gelecek taraftarların ise Afyon ekonomisine büyük katkısı olacaktır. Bizde Afyonkarahisarlı hemşerilerimizin oynayacağımız karşılaşmalarda tribündeki yerlerini alarak bizleri desteklemesini istiyoruz." şeklinde konuştu. Alaattin Yeşilçay

 Devler hızlı girdi!

Afyon Belediyesi ilk dış transferi Gaziantep Basketbol'dan Alper Özcan'ı alarak yaptı. Ogün Sevinç, İbrahim Yıldırım, Hadi Özdemir ve Serka Menteşe'nin sözleşmeleri ise devam ediyor.

Geçen sezon ortasında koç değişikliğne giderek grupta play of müsabakalarına katılan ve elenen 
Afyon belediye basketbol takımı yeni koçu Can Cevim ile anlaştıktan sonra ilk transferini Alper Özcan ile yaptı. Afyon Belediyesi spor ilk dış transferini Gaziantep Basketbol'dan Alper Özcan'ı alarak yaptı. Takımda Ogün Sevinç, İbrahim Yıldırım, Hadi Özdemir ve Serkan Menteşe'nin sözleşmeleri ise devam ediyor.Alper Özcan 1989 doğumlu ve 1.88 cm boyundadır. Daha önce TED Ankara Kolejliler, Oyak Reanault, Erdemirspor ve Trabzonspor'da da oynadı. Alper Özcan geçtiğimiz sezon Gaziantep Basketbol formasıyla Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde 27 maçta 2.4 sayı 0.6 ribaund ve 0.8 asist ortalamalarıyla mücadele etmişti.