Vatandaşın Şikayeti Dinlendi

Abone Ol

Afyonkarahisar Valiliği Toplantı Salonunda yapan Halk Toplantısına çok sayıda vatandaş katıldı.  Toplantı öncesi bilgilendirme yapan Vali Yardımcısı Erhan Günay,  vatandaşlara sırasıyla söz hakkı verileceğini ifade etti.
Toplantıda katılan vatandaşlar Afyonkarahisar Valiliğinden dilek, istek ve şikayetlerini dile getirdi. Genelde iş konusunda yardım isteyen vatandaşların Valilik tarafından yardımcı olunacağı ifade edildi.

“Emar randevusunda problem var”

Türkiye Muhtarlar Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Süleyman Akagündüz ile Şükran Öncü isimli bir vatandaş Afyonkarahisar Devlet Hastanesinden dert yandı.

Akagündüz, iki gün önce Devlet Hastanesinden Emar çektirmek için randevu aldığını fakat listede adını göremediğini ifade etti. Hastanenin kendisine saat 15.20’de randevu verdiğini belirten Akagündüz, şikâyetini şöyle anlattı: “Randevu saatimden bir saat önce gittiğim halde ilgilim personelle iletişime geçerek, ne zaman sıra gelir? Listede ismin var mı diye sordum? Fakat listede benim ve 3-5 kişinin isminin olmadığı ifade edildi. Hastanede bu tür karışıklıklar var düzeltilmesini istiyoruz.” dedi.

“Muayene etmeden %10 rapor verdiler”

Halk Toplantısına katılan Şükran Öncü de İzmir’de abisinin vefat ettiğini belirterek, doğru dürüst ailesinin olmadığını kaydetti.   Yürümekte zorluk çektiğini ve kendiişlerini yapmaktan aciz olduğunu dile getiren Öncü, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nden sağlık raporu almak istediğini ve kendisinin muayene edilemeden %10 rapor verildiğini belirtti. Hiçbir işte çalışamadığı için geçimini idame ettiremediğini aktaran Öncü,  “Hiç muayene olmadan bana %10 rapor verdiler. Ben şaşkınım. Ne yapacağımı bilemiyorum. Ben muayene olarak rapor almak istiyorum. Raporum doğrultusunda da devletin vereceği maaşla geçimimi sağlamak istiyorum” dedi.

Abone Ol