Taşoluk Belediye Spor Kulübü’nden bir şampiyon, bir üçüncülük Taşoluk Belediye Spor Kulübü’nden bir şampiyon, bir üçüncülük

Vali Yiğitbaşı, verdiği röportajda ilimizin eğitimde yükselen başarı grafiği ve imam hatip liseleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.

2022-2023 eğitim öğretim yılı TÜBİTAK 2204-A yarışmasında Hattat Ahmet Karahisari Anadolu Lisesinin geliştirdiği "serbest düşme ve yatay atış konularının anlatımında kullanılacak, eğitim amaçlı insansız hava aracı tasarımı (E-İha)" projesinin bölge finallerinde aldığı birincilik ülke çapında ses getirmeye devam ediyor. Hattat Ahmet Karahisari okulunun projeler alanındaki büyük başarısı ulusal basının dikkatini çekmiş olup, Diyanet TV de yayınlanan "Ülkem İçin Bende Varım" program ekibi final bölümünün çekimleri için Afyonkarahisar’a geldi. Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Hattat Ahmet Karahisari Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler proje okulunun akademik, bilimsel ve teknoloji alanındaki başarılarını ekrana yansıtmak için okula gelen Diyanet TV 'Ülkem İçin Bende Varım’ programına röportaj vererek değerlendirmelerde bulundu. 9 Haziran Pazar Günü saat 20.30'da Diyanet TV ekranlarından yayınlanacak olan "Ülkem İçin Bende Varım" programının bu bölümünün konusu Hattat Ahmet Karahisari Anadolu İmam Hatip Lisemizin Akademik alandaki başarıları, TÜBİTAK 2204 Bölge finallerindeki dereceleri, TEKNOFEST alanındaki başarıları ve sosyal kültürel alandaki başarıları olacak.