Toplantıya AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, belde başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Programda konuşan Milletvekili Prof. Dr. Eroğlu, Afyonkarahisar’a yapılan yatırımları tek tek anlattı. Vatandaşları enflasyona ezdirmeyeceklerini ifade eden Eroğlu:

      "Sanayicimize, esnafımıza, çiftçilerimize büyük destekler veriyoruz. İstihdam çok önemli herkese iş, aş bulmak bizim temel görevimiz bunu en güzel şekilde yapıyoruz.

‘’TÜRKİYE ENERJİ MERKEZİ OLACAK’’

      Türkiye’nin enerji merkezi olacağını söyleyen Eroğlu; ‘’Bunu özellikle vurgulamak istiyorum. Türkiye dünyada Çin’den sonra en hızlı büyüyen ikinci ülke haline geldi, daha büyümeye de devam edecek. Afyonkarahisar nereden nereye geldi. Ben Afyonkarahisar’ın Ak Parti’den önceki halini haritaya çıkardım. Afyonkarahisar o zaman köy gibiydi. Afyonkarahisar’ı egenin yıldızı yaptık. Muhteşem bir şehir haline geldi. Afyonkarahisar üretiyor. Sucuk, mermer, patates, kiraz, pancar üretiyor. Birçok üründe birinciyiz, diğerlerinde ilk ona giriyoruz. Teknolojik sera çalışmalarında da liderliğe oynuyoruz. Biz Afyonkarahisar’a 45 milyar TL yatırım yaptık. Afyonkarahisar, Afyonkarahisar olalı böyle yatırım görmedi. Yılbaşından sonra bu yatırım 50 milyar TL’yi bulacak. Ben bu konuda bize her zaman destek veren Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Eroğlu, sanayicilere, esnafa ve çiftçilere verdikleri desteklerden bahsederek konuşmasını sonlandırdı.