Mor beyazlı taraftarlar sosyal medyadan takımlarına küçük takımlara karşı kaybedilen puanlar nedeni ile uyarıda bulundular.

Geçtiğimiz Pazar günkü maçı sosyal medya üzerinden takip eden binlerce Afyonspor taraftarı, bu Cuma iç sahada oynanacak Diyarbekir maçında tribünlerin dolacağını söylediler. Hazırlıklarına erken başlayan futbolseverler, sosyal medyadan takımlarına küçük takımlara karşı kaybedilen puanlar nedeni ile birde  uyarıda bulundular. Yaptıkları açıklamada
Futbolcularımıza ve teknik heyetimize açık ikazımızdır;Bu sezon belli hedefi olan takımlara diz çöktürüp olur olmadık yerlerde ligin son sıralarında ki takımlara devamlı puan kaybetmemiz bizleri hayal kırıklığına uğratıyor. Kaybedilen puanları sezon sonunda aramamamız için herkesin toparlanması ve aklını başına alması gerekiyor. Bu takım için insanlar çoluğunun çocuğunun rızkından para harcayarak takımımıza destek oluyor. Hayatlarından ve özel yaşantılarından feragat ederek sizlerin peşinden kilometrelerce yol geliyor. Müthiş bir birliktelik yakaladık. Bu yapılan güzellikleri taçlandırmak sizlerin elinde. Sezon başında 3.ligin zor olacağını düşünüyorduk. Ancak gördük ki oynadığımız bütün takımları yenebilecek güçteyiz. En zor maçlardan alnınızın akıyla çıktınız, ancak çok basit çıkabileceğiniz maçlarda puan kaybettiniz. Lider olmamız her şeyin harika ve güzel gittiğini göstermez. Rakiplerimizle puan farkımız azalıyor. Artık herkes kendine çeki düzen vermeli. Teknik heyetimizin ve futbolcularımızın neler yapabileceğini biliyoruz ve onlara sonuna kadar güveniyoruz. Bugünden sonra üzerlerine düşen sorumluluğun bilincine vararak tekrardan seri galibiyetlere imza atacaklarına inanıyoruz.

#SizlerBuŞehrinUmudusunuz” dediler.