Afyon Haber

Sultandağı’nda 250 öğrenci piknikte buluştu

Afyonkarahisar Sultandağı Müftülüğü, Ramazan ayı boyunca camilere düzenli olarak katılım sağlayan öğrencileri anlamlı bir etkinlikle ödüllendirdi. Sultandağı Kaymakamlığı ve Sultandağı Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleştirilen piknik organizasyonu, gençlerin manevi değerlerini pekiştirdiği, keyifli anlar yaşadığı bir gün oldu.

Abone Ol

Afyonkarahisar Sultandağı Müftülüğü, Ramazan ayı boyunca camilere düzenli olarak katılım sağlayan öğrencileri piknik organizasyonuyla ödüllendirdi. Keyifli geçen etkinlikte öğrenciler hem eğlendi hem de manevi bağlarını pekiştirdi. Yaklaşık 250 öğrencinin katıldığı etkinlikte, din görevlileri eşliğinde oyunlar oynandı, keyifli aktiviteler gerçekleştirildi. Çocuklar doğanın ve temiz havanın tadını çıkarırken, aynı zamanda Ramazan ayının manevi atmosferini daha güçlü şekilde hissetme fırsatı buldu.

Öğrenciler, din görevlileriyle birebir sohbet etti. Etkinlik boyunca çocukların neşesi ve coşkusu görülmeye değerdi.

Sultandağı Müftülüğü, etkinliğin gerçekleşmesine destek veren tüm kurumlara ve gönüllülere teşekkürlerini iletti. Müftülük yetkilileri, Ramazan’ın ruhunu çocuklarla paylaşmanın önemini vurgulayarak, bu tür etkinliklerin gelecekte de devam edeceğini belirtti.