
Sandıklı Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Termal Turizm ve Gurbetçi Festivali, yoğun katılımla başladı. Tamamen sponsor destekleriyle gerçekleştirilen festivalin açılış programına Sandıklı Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, siyasi parti temsilcileri, il genel meclisi ve belediye meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Etkinlikler, Sandıklı Belediyesi Yeni Hizmet Binası Meydanı’ndan Sandıklı Motosiklet Kulübü üyelerinin kortej çıkışıyla başladı. Festival alanına kadar süren kortej, vatandaşların alkışlarıyla karşılandı. Açılış töreninde protokol üyeleri tarafından yapılan konuşmaların ardından, Sandıklı Belediyesi ve Sandıklı Spor iş birliğiyle düzenlenen Geleneksel Sokak Futbolu Turnuvası’nda dereceye giren gençlere madalyaları verildi.

Festivalde, “Gardaş Yarenler” ekibi sergiledikleri yaren gösterisiyle izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Gecenin finalinde sahneye çıkan sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, “Ölürüm Türkiyem” başta olmak üzere sevilen eserlerini seslendirdi. Konser, alanı dolduran vatandaşların bayraklar ve alkışlarla eşlik etmesiyle coşkulu anlara sahne oldu.






