Rota Bolvadin

Abone Ol

Geçtiğimiz haftayı bay geçen  Demirspor’da Bolvadin Belediyespor maçı öncesinde adeta alarm verildi. Son haftalarda elde ettikleri seri galibiyetlerle 5. sıraya demir atan rakibiyle çok önemli bir maç oynayacak olan Mavi Lacivertliler, alınan galibiyetlerle moral bozukluğunu üzerlerinden attıklarını sergiledikleri performansla gösterdiler.
Demirspor, deplasmanda oynayacağı Bolvadin Belediyespor maçının hazırlıklarını sıklaştırdı.

Bıyıkoğlu rüzgârı esti

Deplasmanda oynayacağı maçı kazanarak moral bulmak, isteyen Mavi Lacivertlilerin idmanında Teknik Direktör Agah Bıyıkoğlu rüzgarı esti. Kesinlikle puan kaybetmek istemediklerini belirten Bıyıkoğlu, defansta yaşanılan sıkıntıya da çare bulmak için arayışlara girdi.

Forma savaşı yeniden

Demirspor’da oyuncuların kadroya girmek için yeniden forma savaşına girmesi, tempolarının yükselmesine zemin hazırladı. İdman boyunca oldukça hırslı ve istekli oldukları gözlenilen oyuncuların hafta boyunca gittikçe artacak tempoyla birlikte gerçek kimliklerine kavuşması bekleniyor. Bolvadinspor’u yenerek yarışta kaybettiği avantajı biraz olsun kazanmak, rakiplerinin de kaybedeceği puanlarla haftayı iyi bir yerde kapatmak arzusundaki ekibimiz bugün zorlu maçta sahaya yansıtılacak oyun planını çift kalede deneyecek.
 

Abone Ol