Dinar ilçesine bağlı Tatarlı beldesinde yaşayan kadınlar çocukları ile birlikte giyindikleri rengarenk yöresel kıyafetler ile Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nı ziyaret ederek, beldelerinin kültürleri hakkında bilgi verdiler.
Vali Yiğitbaşı, Tatarlı Belediye Başkanı Musa Kayer, MHP Tatarlı Belde Teşkilat Başkanı Abdullah Taşpınar, Teşkilat Başkan Yardımcısı İsmail Erbaşı, Belediye Meclis Üyesi Bayram Dönmez ve beraberlerindeki Tatarlı’lı vatandaşları kabul etti. Ziyaret çocukları ile birlikte giyindikleri yöresel kıyafetler ile katılan Tatarlı’lı kadınlar Vali Yiğitbaşı’ya el emeğiyle hazırladıkları yöresel ürünleri hediye etti.
Rengarenk yapılan ziyarette kültürlerini tanıttılar
Dinar ilçesine bağlı Tatarlı beldesinde yaşayan kadınlar çocukları ile birlikte giyindikleri rengarenk yöresel kıyafetler ile Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nı ziyaret etti.
Yorumlar
Trend Haberler
Galatasaray Juventus'u elerse kiminle eşleşecek?
Azra Tunçbilek Neden Öldü? Balıkesir KYK Yurdundaki Şüpheli Ölüme Dair Tüm Detaylar
Dekar Başına 1.029 TL Destek! Çiftçiye Şubat Sürprizi: Ödemeler Hesaplara Yatıyor
Galatasaray Juventus'u eledi mi? Galatasaray son 16'ya kaldı mı?
En çok büyükbaş hayvanın olduğu şehirler açıklandı: Afyonkarahisar kaçıncı sırada?
Hilal göründü mü? 2026 Arabistan’da hilal görüldü mü?





