Milletvekili Arslan’a ziyaretinde Afyonkarahisar AK Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcıları Emine Çetin, Aziz Eruslu da eşlik etti. Karahisar Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay ve Medya Grup  Genel Koordinatörü  Yasemin Özcan Kaplan ile görüşen Milletvekili Arslan, Karahisar Medya’nın bugüne kadar Afyonkarahisar’da tarafsız bir yayıncılık sürdürdüğünü ifade ederek, yayın hayatlarında başarılarının devamını diledi. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Karahisar Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay da, yeni yayın hayatına hazırlandıklarını ifade ederek, Afyonkarahisar’ın sesi olmaya devam edeceklerine dikkat çekti. Afyonkarahisar’da basın camiasında bugüne kadar birçok çalışma yaptıklarını kaydeden Yeşilay, yapılacak olan yeni çalışmalar hakkında detaylı bilgiler aktardı.
Öte yandan Bekir Yeşilay ile Yasemin Özcan Kaplan ve Milletvekili Arslan ve beraberindekilere medya binasını gezdirerek yayıncılık hakkında detaylı bilgiler aktardı. Milletvekili Arslan’a Karahisar Medya’nın stüdyoları hakkında da bilgiler verildi.