Atacan, iftar programlarıyla Altınokta Körler Derneği üyelerinin birlik ve beraberlik ortamında kaynaşmalarını amaçladıklarını ifade etti.

Önceden planlanan Dinar, Sandıklı ve Şuhut ilçelerindeki iftar programlarına diğer yakınlığına göre diğer ilçelerden de üyelerin davet edileceğini aktaran Atacan, Anahaber Gazetesine yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Altınokta Körler Derneğimizin 300’ün üzerinde üyesi bulunuyor. Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla her yıl iftar programları düzenliyoruz. Bu yıl programlarımızı 3’e çıkardık. Belki daha da artırabiliriz. Yönetim Kurulu olarak,  belirlediğimiz ilçelerdeki iftar programlarına bütün üyelerimiz davetlidir. Biz burada üyelerimizin ve ailelerinin bir birleriyle tanışmasını ve kaynaşmasını istiyoruz.  Yine iftar programlarında derneğimiz tarafından üyelerimizin tamamına tekerlekli beyaz baston hediye edeceğiz.  Bunun dışında programlarımızda önceden belirlenen kontenjanlarımız dahilinde ihtiyaç sahibi arkadaşlarımıza konuşan saatler dağıtacağız.”

Atacan, tekerlekli beyaz baston ile konuşan saatlerin görme engellilerin temel ihtiyacı olduğunu vurguladı.  

“Derneğimiz fitre, zekât ve bağış kabul ediyor”

Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla Altınokta Körler Derneğinin yardım ve bağış kabul ettiğini dile getiren Atacan, “ Bu hayır ayında biz dernek olarak ihtiyaç sahibi üyelerimizi hiçbir zaman yalnız bırakmıyoruz. Hali hazırda pek çok üyemize Ramazan gıda paketleri dağıtıyoruz. Fakat derneğimizin gücü de bir yere kadar. Bizlere duyarlı Afyonkarahisar halkımız yardımcı oluyor. Onlardan Allah razı olsun. Yine halkımız, fitre ve zekatlarını derneğimize bağışlayabilir.  Ya da bizim belirlediğimiz arkadaşlarımıza kendileri yardımda bulunabilirler. Yine nakdi bağışları derneğimizin banka hesabına yatırabilirler. Ayni yardımlar varsa derneğimize getirebilirler. Şimdiden Cenabı Allah halkımızın hayır hasenatını kabul etsin. Afyonkarahisar Altınokta Körler Derneği Bağış Hesabı:  TR95 0001 0000 2150 6720 1150 01”.