Toplum dayanışmasının güzel bir örneği olarak öne çıkan etkinlikte toplam 30.000 TL’lik bağış toplandı. Etkinlik süresince mahalle halkı ve esnaflar, vatan savunmasında görev yapan Mehmetçikler için bir araya geldi.
Dörtyol Mahalle Muhtarı, yaptığı açıklamada, “Etkinliğimize destek veren tüm esnaflarımıza ve mahalle sakinlerimize yürekten teşekkür ediyorum. Elde edilen geliri, Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı’na bağışlamaktan onur duyuyoruz. Bu tür dayanışmalar, toplumumuzun birlik ve beraberliğini pekiştiriyor,” ifadelerini kullandı.
Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı, yapılan bağış dolayısıyla teşekkürlerini iletti ve halkın desteğinin, savunma sanayisinin gelişimine büyük katkı sağladığını vurguladı.