Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı’nın talimatları ve hayırsever iş insanlarının destekleriyle düzenlenen organizasyon kapsamında çocuklar, Afyonkarahisar’a götürüldü. Etkinlikte çocuklara kıyafet hediye edilirken, yemek ikramında da bulunuldu.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen etkinlik, hayırseverlerin katkılarıyla hayata geçirildi. Program, hem çocukları sevindirdi hem de toplumsal dayanışma örneği olarak değerlendirildi.

Belediye Başkanı Derviş Aynacı etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “Hayırsever vatandaşlarımızın desteğiyle çocuklarımıza bir nebze olsun dokunabilmek bizler için çok kıymetli. Bu tür faaliyetlerin çoğalması en büyük temennimizdir. Emeği geçen tüm hayırseverlerimize şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.