Bolvadin’de Beklenen Oldu

Abone Ol

Keser ile yollar ayrıldı

Her sezon olduğu gibi bu sezonda büyük hayal kırıklığı yaşayan Bolvadin Belediyespor’da yönetim ipleri ele aldı. Bu sezon büyük umutlarla Afyonkarahisar Süper amatör lig şampiyonluğu olarak belirleyen  ve yaptığı transferlerle büyük yankı uyandıran kırmızı siyahlılar, ligin dokuzuncu haftasını geride bıraktığımızda Lider Emirdağspor takımının tam yedi puan gerisinde kalarak şampiyonluğa erken veda etmenin üzüntüsünü yaşıyor. Özellikle evinde tam altı puan kaybeden Bolvadin Belediyespor’da en son Emirdağspor deplasmanında aldıkları 2-1’lik yenilgi ile şampiyonluk potasından uzaklaştı.

Keser ile yollar ayrıldı

Sezonda başında Tüfad başkanı olan Mustafa Keser’i takıma emanet eden Kırmızı siyahlı yönetim, alınan başarısız sonuçlar ve şampiyonluk potasından uzaklaşmasından sonra Keser ile yolları ayırdı. Keser ile şimdiye kadar dokuz maça çıkan Bolvadin Belediyespor, bu dokuz maçın 6 galibiyet üç mağlubiyet alarak 18 puan topladı. 

Teke’ye emanet

Keser’den boşalan Teknik adamlık görevine ise takımda yardımcı hoca olarak bulunan Fehmi Teke’nin göreve devam edeceği öğrenildi. Alınan bilgilere göre bu haftayı idman yapmadan geçirecek olan Kırmızı Siyahlıların yönetimi tarafından hafta sonunda ise radikal kararların alınacağı öğrenildi. 
 

Abone Ol