Geçtiğimiz sezonlarda Sakaryaspor’un sezonun birinci yarısında oynadığı 4 maçtan sadece üç puan aldığını, Sandıklı’da 2-1 kazandığı maçtan sonra çıkışa geçerek liderliğe yükseldiğini hatırlatan taraftarlar, aynı süreci Sandıklıspor’un da yakalanmasının mümkün olduğu kaydederek, ‘Neden olmasın’ diyorlar..  

Sandıklıspor  bu hafta oynayacağı  Yatağan maçıyla yeniden çıkış yapmak peşinde. Sakaryaspor’un sezonun birinci yarısında oynadığı 4 maçtan sadece üç puan aldığını, Sandıklı’da 1-0 kazandığı maçtan sonra çıkışa geçerek liderliğe yükseldiğini hatırlatan taraftarlar, aynı süreci Sandıklıspor’un da yakalanmasının mümkün olduğu kaydederek, ‘Neden olmasın’ diyorlar..

Bu seri bitsin artık..!

Bölgesel Lig 8. Gurupta bu sezon hezimetler ve hayal kırıklığı serisi yaşatan Sandıklıspor bu hafta evinde Yatağanspor’u konuk edecek.. alacağı üç puan ile yeniden çıkışa geçmek isteyen Kırmızı beyazlı ekip, bu maçı kazandığı takdirde şampiyonluk potasında yeniden katılacak, Şampiyonluk yarışına yeniden girecek.
Seyirci desteği

Taraftarla barışma fırsatı

Bu sezonun en kalabalık taraftarı önünde gurupta 7’inci sırada bulunan ve şampiyonluk potasında yer alan Torbalıspor karşısında 3  puan kaybeden kırmızı beyazlı ekip, Yatağanspor karşısında galibiyet alarak, taraftarıyla barışmak adına maça çıkacak. Gurupta iç sahada başarılı takımı durumundaki Sandıklıspor, iç  sahada 3’İnci galibiyeti almanın peşinde olacak.