Tekirdağ’dan Antalya’ya seyir halinde olan Buzlu Turizm’e ait 26 ABG 022 plakalı yolcu otobüsü, Döşemealtı ilçesi yakınlarında bulunan Antalya Kuzey Çevreyolu’nda sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu virajı alamayarak devrildi.
Yaralılara Olay Yerinde Müdahale
Kazanın ardından olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Otobüste bulunan yolculardan yaralananlara ilk müdahale olay yerinde yapılırken, 26 yaralı ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

8 Kişi Hayatını Kaybetti
Meydana gelen kazada 8 kişinin olay yerinde veya kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi. Yaralıların bir kısmının tedavisi sürerken, bazılarının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Kazayla İlgili İnceleme Başlatıldı
Kaza nedeniyle yol bir süre kontrollü olarak trafiğe açılırken, polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı. Kazanın kesin nedeni yapılacak teknik incelemenin ardından netlik kazanacak.





